Fantazi PL - Ne zaboravite da namestite ekipu!

Autor: Boris Jovanović
subota 01.10.2022.
10:56
Izvor: Sportske.net

Vraćaju se Englezi!

Povezane vesti

Posle pauze vraća se PL, prvo smrt kraljice, onda nekompletno kolo, zatim reprezentativni vikend, baš je bilo dugo čekanje.

Ali, iskupiće se Englezi sa dva velika derbija, kolo u 13:30 otvaraju Arsenal i Totenhem u derbiju Severnog Londona, a sutra ćemo videti i derbi Mančestera.

Vreme je da napravite ekipe za ovo kolo, imate još dva sata, čekali smo vesti o povredama, izbegnite Zinčenka, Kukurelju koji se razboleo, Pep ne može da računa na Stonsa, kao ni Klop na Endija Robertsona. U Aston Vili nema Dinja i popularnog Matija Keša. Megvajer je povređen za Junajted (ovo je lepa vest za navijače Đavola), neizvesni su i dalje Rašford i Marsijala, 

Palinja neće igrati za Fulam, ali poslednje informacije govore da je Mitrović spreman za duel sa bivšim klubom Njukaslom.

Pazite se Vulvsima, videćemo hoće li Dijego Košta debitovati, šanse su veće jer nema Kalajdžića i Raula Himeneza.

To su neke osnovne informacije o igračima koji su često u timovima, odnosno ono što je novo u odnosu na period pre pauze.

Šta su saveti za transfere?

Ryan Sessegnon 4.5 - Bek Totenhema dolazi na svoje, raspored koji sledi sa Sparse, tačnije veliki broj utakmica će značiti da će sve češće biti na terenu, dobijati šansu umesto Perišića ili nekog drugog igrača odbrane. Za sada je sakupio 16 poena, od od toga sedam u poslednja dva meča pre pauze. Možda je sada prilika da ga uzmete, biće skuplji u nedeljama koje dolaze.

Joachim Andersen 4.5 - Ovo je dobra kupovina, Šveđanin je lider odbrane, nakon meča sa Čelsijem, Palas čekaju Lids, Lester, Vulvsi i Everton, ako u dva od ta četiri meča sačuvaju mrežu, štoper "Orlova" će vam se itekako isplatiti.

Jarrod Bowen 8.1 - Do sada je bio razočaranje, samo 15 poena od čoveka koji je obeležio prošlu sezonu, ali on je ove godine imao najviše udaraca prema golu rivala, ali nije pogađao, odrazilo se na rezultate Vest Hema. Očekujemo da Mojesov tim krene napred,  osim Liverpula, u narednih pet kola igraju sa Vulvsima, Fulamom i Bornmautom kod kuće, gostuju Sautemptonu, ako prorade, Boven je čovek koji će biti pravi rudnik bodova.

Taiwo Awoniyi 5.8 - Uvek je teško predložiti novog napadača, ali ako vam treba neko jeftiniji, možda je fudbaler Notingem Foresta rešenje kao treći špic. Kada igra standardno daje golove, ali nije u prvom planu. Sada je možda šansa, Forest igra ofanzivan fudbal, rivali su Lester, Vila, Vulvsi i Brajton u naredne četiri nedelje, pa bi Nigerijac sigurno mogao da popravi skor.

To je to, požurite, AdmiralBet Sportske Fantazi vas čeka, napravite tim, kod za ligu vam je na slici, uključite se...

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak