Fantazi PL - Novi predlozi za vikend

Autor: Boris Jovanović
subota 04.12.2021.
08:35
Izvor: Sportske.net

Ne zaboravite da je rok da namestite tim do podneva...

Povezane vesti

Nema predaha, novo kolo PL, tek što se završilo vanredno, u subotu će takozvanim "Distrikt lajn" londonskim derbijem novu rundu otvoriti Vest Hem i Čelsi. Podsećanje da do podneva namestite ekipu, ali i par predloga kako biste imali više uspeha u 15. nedelji, odnosno utakmicama 15. kola PL.

Kod golmana ništa novo, odlično se kotira Portugalac Sa (5.00) iz Vulvsa, odmah je po broju bodova iz preskupog Mendija (6.30) iz Čelsija. Mi se držimo Sančeza (4.5) iz Brajtona, ako menjate golmana, sada je trenutak da uzmete Ramsdejla (4.9) iz Arsenala, jer "Guneri" u narednih pet mečeva igraju sa Evertonom, Sejntsima, Vest Hemom, Lidsom i Noričo. Ne bi bilo čudo da tri ili četiri puta sačuva svoju mrežu.

Ovaj dobar raspored "Tobdžija" znači i da možete da malo pogledate u odbranu Artetinog tima, Ben Vajt (4.4) je jeftin i standardan i on bi mogao da profitira, mada je Gabrijel (5.1) osvojio desetak bodova više. Mi ćemo Vajta (4.4) uzeti umesto Denija Livramenta (4.3) mladog beka Sautemptona koji je posle sjajnih partija u zadnja tri kola doneo samo dva boda. Reguljon (5.1) iz Totenhema je i dalje dobra opcija, protiv Brentforda je doneo 12 bodova, Konteov tim ima dobar raspored u narednih nekoliko nedelja. Ako baš hoćete jeftino, uzmite Bena Džonsona (4.0) iz Vest Hema, pa sačekajte posle Čelsija, imaju lak raspored, sem Arsenala igraju sa Barnlijem, Noričom i Sautemptonom.

U veznom redu, ko nas je poslušao i pokušio Smit-Rouva (5.7) verovatno je zadovoljan. Još nije kasno, dečko igra sjajno, već ima 69 bodova, u poslednjih pet kola u proseku je donosio oko šest bodova po meču. Za Rafinu (6.6) je voz prošao, možda biste mogli da probate sa Mbeumom (5.5) jer je raspored Brentforda dobar, a on bi trebalo da zaigra bolje, za Bovena (6.4) je čini se prekasno, možda bi mogao još uvek da se isplati Saka (6.2) iz Arsenala. 

Napad je kao i obično problem, već smo savetovali sve što valja, možda Denis (5.4) iz Votforda, koji je napravio, verovali ili ne, 33 poena za tri utakmice, ali možda da sačekate da prođe meč sa Sitijem, pa da uhvatite taj voz. 

Sve u svemu, sada timovi lagano ulaze u non-stop igranje, pažljivo pratite raspored, poziv ko nije, da se uključi u AdmiralBet Sportske Fantazi ligu (kod y1u2bm), i dalje su u opticaju nedeljne i ogromna godišnja nagrada. 

Ne propustite