Fantazi PL - Predlozi za transfere

Autor: Boris Jovanović
subota 22.10.2022.
10:12
Izvor: Sportske.net

Bitka za nagrade se nastavlja...

Povezane vesti

Brzo se smenjuju stvari na tabelama fantazi lige jer se igralo u ritmu dve utakmice nedeljno, a za vikend je na programu 13. kolo. 

Uz podsećanje da svake nedelje možete da se borite za nagrade u AdmiralBet Sportske Fantazi (kod oyv9ax), OVDE možete sve saznati o nagradama i načinima da budete deo čitave priče.

Ovo su naši predlozi za transfere ove nedelje.

Jordan Pickford (Everton) 4.5

Deluje riskantno, ali golman Evertona bi mogao u naredna četiri meča koliko je ostalo do pauze zbog Mundijala da donese dosta poena. Jer "Karamele" nemaju težak raspored. Naime, posle današnjeg meča protiv Palasa, idu Fulamu, dočekuju Lester i onda završavaju seriju u Dorsetu protiv Bornmauta. Naravno, za tim kakav je Everton, svaki meč je težak, ali oni primaju oko gola po meču, a uz Vilu i beznadežne Vulvse su najnefikasniji tim u ligi.

Joachim Andersen (Crystal Palace) 4.5

Nama se isplatio, još nije kasno za Šveđanina, s obzirom na cenu, sedam bodova u poslednja tri kola su sasvim solidan rezultat. On je do sada sakupio 28 bodova, slede Everton, Sautempton i Forest kod kuće, Lester na strani, nije loše, "Orlovi" su tvrdi, primili su malo golova, to je recept i za nastavak.

Migel Almiron (Newcastle) 5.3

Ove nedelje vam možda neće biti od pomoći, ali treba razmotriti da ga uzmete sada i popunite vezni red odličnim igračem. Jer, Njukasl gostuje Totenhemu koji ima perfektan rekord kod kuće, ali posle toga imaju sjajnu seriju mečeva kako bi se našli u gornjem domu, jer igraju sa rivalima poput Vile i Sautemptona u naredne dve nedelje. Vezista "Svraka" je dao četiri gola, sakupio čak 57 poena ispod radara, pa razmislite, ili ga barem držite na oku...

Gianluca Scamacca (West Ham) 6.8

Možda je čudno, ali vreme je za Italijana, ako imate prostor. Nije jeftin, ali očekujemo bolje partije Vest Hema, od naredne četiri utakmice, tri igraju kod kuće, Bornmaut, Palas i Lester, gostuju Junajtedu. Skamaka lagano ulazi u formu, navikava se na engleski fudbal, ima veću produkciju na početku, a Mojes nema neka druga rešenja u napadu. Ako "Čekićari" proigraju, eto prilike za poene u napadu.

Nadamo se da smo vam pomogli, namestite ekipu, kolo počinje u 13:30 gostovanjem Liverpula protiv Foresta. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak