Fantazi PL - Saveti? Vaše je samo da izaberete?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.12.2020.
15:52
Izvor: Sportske.net

Kolo je pred nama, predlozi, mogućnosti i veliki broj opklada. Ali, šta su skivene vrednosti?

Povezane vesti

Englezi će igrati ovog vikenda 12. kolo, ponovo sjajna ponuda na admiralbet.rs kada je u pitanju fantazi klađenje, imaju veliki broj igrača u ponudi, a evo i naših komentara na margine i kvote.

baner


Aleksandar Mitrović 4.5 - Problem je što ne igra, niti je sigurno da će početi meč. Na prvi pogled protiv Liverpula je nemoguća misija, ali ako da gol, prošao je marginu. Tako da na 4.5 za neki mali novac možete da pokušate sa Srbinom.

baner

Dominik Kalvert Luin 5.5 - Prestaće da daje golove iako je Everon pao u formi? Neće izgleda, pogodio je protiv Barnlija, dva gola dao Fulamu pre tri kola, sakupio je veliki broj bodova. Sada ga čeka Čelsi koji je stabilizovao odbranu teško je oponirati ovom momku. Ipak, ako niste prošle nedelje, nemojte ni ove...


baner

Hari Kejn 6.5 - Igraju protiv Kristal Palasa, ovo će biti drugačija utakmica nego prethodne dve, moraće da igraju otvorenije, sigurno da Kejn neće toliko biti žrtvovan za druge igrače, pa ako na vreme otvore rivala mogao bi da uđe u "plus".


baner

Son Heung Min 6.5 - Slično kao i Kejn, biće bliži golu, ali imati i manje prostora. Naravno, sasvim je moguće da strašni tandem nastavi da puni mreže i asistira jedan drugome, ali možda je ipak Kejn bolja opcija, nego Son u ovom meču.

baner

Kevin De Brujne 5.5 - Primamljivo, mada imajte u vidu, iako deluje da je Junajted na kolenima posle ispadanja iz Lige šampiona, derbi je uvek prilično nesiguran, pogotovo jer ni Siti ne blista. De Brujne je bio strašan prethodne dve utakmice, kako rekosmo, prosto zove na 2.40 da probamo da pređe marginu.

baner


Markus Rašford 5.5 - Ovde nije baš tako sigurno, on zavisi od tima, ali pitanje je za šta će se odlučiti Solskjer, Ole nije načisto ko treba da igra u veznom redu, po nama najbolje je ostaviti Rašforda po strani.

baner

Rahim Sterling 6.5 - I ovo je problem, bolje je probati sa De Brujneom, može da asistira, sa druge strane Sterling ume da bude ubitačan protiv sporih odbrana kao što je ona gradskog rivala, ali postoji još jedna stvar, sigurno da će se domaćin braniti.


baner

Mohamed Salah 8.5 - Retko kada imate priliku da vidite ovakvu granicu, očigledno su očekivanja da Liverpul uništi Fulam. Može da se desi, a opet i ne mora. Nekako deluje previsoko, ali ne bismo smeli protiv Salaha.

baner

Diogo Žota 7.5 - Ovde je slična situacija, ali mi ćemo probati minus. Razlog je što će Žota verovatno igrati, ali ako ne krene, mogao bi da bude zamenjen, protiv Brajtona i Lestera je probio granicu, protiv svog bivšeg kluba Vulvsa ušao sa klupe, čini nam se da je granica prevelika.

baner

Džejmi Vardi 5.5 - Naš tip, prvo Lester mora da počne da igra bolje, iako se muče u pitanju je odličan tim. Vardi je dao golove u poslednja dva kola, rešio meč sa Šefildom u finišu, možda to bude preokret, dobili su i u LE Grke, protiv AEK nije igrao, Rodžers ga je odmarao. Brajton ume da se brani, ali čini nam se da je ovo pravi meč za neverovatnog napadača Lestera.

Mane

Sadio Mane 7.5 - Neko će od igrača Liverpula preći granicu, ali ko, teško je pitanje. Možda je najbolje da i Manea, kao i Salaha, ostavite po strani i da probate samo minus poene na Žotu.

baner

Timo Verner 5.5 - On je vrlo težak za klađenje, svi očekuju da proradi, da počne da daje golove u seriji. Čelsi igra protiv Evertona, Anćelotijev tim i daje i prima dosta golova. Nemac nije dao gol u poslednja tri kola, ali je asistirao protiv Lidsa. Ako pogodi, mogao bu lako da uđe u plus...

baner

Pjer Emerik Obamejang 6.5 - Ove nemamo šta da dodamo i oduzmemo, hvala mu, napunio nam je džepove minusima. Arsenal je favorit protiv Barnlija, ali im dolazi tim koji će retko prelaziti centar. Uz to, Arsenal nas nije uverio da mogu da naprave mnogo šansi, niti ovaj sistem igre odgovara Gaboncu.

baner

Patrik Bamford 5.5 - U Lids u petak uveče stiže Vest Hem, uz sve pohvale Bijelsi, Jorkširci su posle meča sa Fulamom u naredna četiri kola na "Eland Roudu" dali dva gola. Bamford vredno skuplja bodove, u zadnja četiri meča je dva puta probio granicu. Samo, Vest Hem je izuzetno opasan tim, nepredvidiv, pa je bolje ostaviti i ovu opkladu po strani.

baner

Kai Haverc 6.5 - Minus, mada je mala kvota, on je i dalje daleko od onoga što očekuju u klubu. Ali, kvota je mala, Nemac je u poslednja četiri kola tri puta počeo sa klupe, ko zna hoće li mu Lampard dati šansu više od pola sata...

Dakle, ako izaberemo dve, idemo na Vardija 1.80 i De Brujnea 2.40.

Što se nekih ostalih manje zvučnih igrača tiče:

Više od 5.5 - Pedro Neto (2.55) Dani Ings (1.75)

Manje od 5.5 - Vud (1.30) Če Adams (1.40)


Vidimo se na admiralbet.rs

Ne propustite