Fantazi PL - tri saveta za vikend...

Autor: Boris Jovanović
subota 03.09.2022.
09:50
Izvor: Sportske.net

Nema predaha, vreme za novu rundu

Povezane vesti

Posle vanrednog kola, situacija na tabelama se promenila, jasno profitirali su oni koji kao prvu zvezdu imaju nezaustavljivog Halanda. Salah golgeterski posti, ali je imao dve asistencije protiv Njukasla, Čelsijeva odbrana je razočarala, Mitrović nastavio da daje golove.

Ali, nema vremena za analizu, danas "Mersisajd" otvara kolo, videćemo i derbi Mančester Junajteda i sjajnog Arsenala, "Đavoli" su se prenuli nakon par katastrofa na startu i vezali tri pobede, dok su "Guneri" perfektni u prvih pet utakmica.

Za ovo kolo smo izdvojili trojicu igrača o kojima treba da razmislite kada su transferi u pitanju.

Joel Veltman (4.6)

Holanđanin je prilično jeftin, Brajton je, izuzimajući poraz od Fulama, nastavio sa prošlogodišnjom formom, a ovaj defanzivac je sakupio već 25 bodova. S obzirom da u naredna tri kola "Galebovi" igraju sa Lesterom i Palasom kod kuće, i Bornamautom u Dorsetu, ovaj pouzdani defanzivac bi mogao da vam donese solidan broj bodova.

Reece James (6.00)

Ako vam treba skuplji štoper, ili želite da se oslobodite Perišića (5.5) onda je fudbaler Čelsija pravo rešenje. Ništa protiv Perišića, ali će ga Konte odmarati verovatno danas protiv Fulama, a onda Totenhem ima i Siti i Arsenal, dok je Čelsijev raspored bolji, sem šampiona imaju četiri lakša meča. Uz to, dolaskom Fofane, Džejms će se vratiti na prirodnu poziciju beka, gde je mnogo ofanzivniji i mogli biste da profitirate.

Morgan Gibbs White (5.5)

On je osvojio samo osam poena, pa je možda čudno što savetujemo da probate sa vezistom Foresta. Ali, povratnik u elitu je imao pakao od rasporeda, sada slede lakši mečevi i ne samo golman Henderson (4.7) i Lingard (5.8), već i Vajt, će biti dobar izbor. Ako vam treba jeftiniji igrač u veznom redu, razmislite o mladom engleskom reprezentativcu koji je bio na pozajmici u Šefild Junajted, prilično rigidnoj ekipi i dao 11 golova. PL nije isto što i Čempionšip naravno, ali "Šumari" igraju prilično dopadljiv fudbal, pa će za ofanzivne veziste biti poena.

Na AdmiralBet imate priliku i da se kladite na fantazi igrače, pa proverite margine i kvote, a i dalje nije kasno da se OVDE uključite u AdmiralBet Sportske Fantazi, kod je oyv9ax pa izvolite u trku za nagrade.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak