Fantazi PL - Tuhelove promene, kako izvući korist iz prelaznog roka?

Autor: Boris Jovanović
utorak 02.02.2021.
16:06
Izvor: Sportske.net

Šta nas čeka u naredna tri dana? Ovo su neka naša razmišljanja...

Povezane vesti

Novo kolo, sad smo već prešli polovinu šampionata, izbori su suženi, videćemo kako će se situacija razvijati posebno posle povreda Kejna i De Brajnea koji su bili lider u većini timova.

Oni najbolji su se izdvojili, mada u svim ligama u kojima je mrtva trka, pa i u fantaziju odlučuju detalji.

Derbi ovog kola je duel Totenhema koji je u nevolji i Čelsija koji ima novog trenera.

Već smo vam naglasili da će Tuhel oživeti pojedine igrače, i to se desilo. Aspilikueta je već na 5.6, Markos Alonso takođe, Španac će mnogo doprineti jer je rudnik poena zbog golova.


Golmane nismo zaboravili ali ako probate sa Džonstonom (4.50) iz VBA, igraju sada sa Šefildom, pa Totenhemom, Sem Alardajs će sigurno probati prvo da sačuva mrežu.

Ako treba da zamenite Kejna, probajte sa Sterlingom (11.4), a uzmite jeftinijeg napadača to će vam se više isplatiti. Možda bi trebalo ipak da uzmete Suseka (5.1) mada je pitanje hoće li nastaviti da skuplja poene, a što se napada tiče, Antonio (6.6) je po nama bolja opcija od skupljeg Kalverta-Luina (7.6) jer je napadač Evertona u velikoj krizi.

Od kapitena biće popularni pomenuti Sterling, ali i Salah (12.5).

Na kraju ćemo progovoriti o eventualnim vrednosima igrača koji su promenili sredinu juče, poslednjeg dana prelaznog roka. Obratite pažnju na Minamina (6.00) koji je iz Liverpula otišao u Sautempton, ili Džoa Viloka (4.7) koji je stigao iz Arsenala u Njukasl.


Isto važi za Mejtlanda-Najlsa (4.6) koji će dobiti šansu u VBA, ali po nama on nije igrač koji bi mogao da vam donese nešto mnogo poena.

Rob Holding (4.5) iz Arsenala igra dobro u poslednje vreme, pa pokušajte, ako vam treba jeftiniji igrač u odbrani.

Spremno je i fantazi klađenje, na admiralbet.rs imate kvote, navalite, pred nama su sjajna tri PL dana.

Ne propustite