Fantazi - Poslednje kolo pred Mundijal!

Autor: Boris Jovanović
subota 12.11.2022.
10:14
Izvor: Sportske.net

Vikend za jednokratne poteze...

Povezane vesti

Poslednje kolo.

Tačnije, poslednje pred Mundijal, oprostićemo se od fantazija na nekoliko nedelja, samo bez brige, Englezi će jedva dočekati da se SP završi, kreću odmah nakon toga u svoje "praznično ludilo".

Jasno je da će mnogi dana sve karte baciti na oporavljenog Halanda koji će predvoditi napad Sitija protiv Brentforda, podsetimo da ćete imati priliku tokom pauze da promenite tim.

Što se tiče ovog kola, odnosno transfera, ovo su naši predlozi.

Marcus Tavernier (4.9)

Bivši omladinski reprezentativac Engleske igra odlično z polsednje vreme, možda predstavlja rešenje za ovo kolo, "Čerisi" dočekuju Everton, igraju bolje u poslednje vreme, a Tavernije je osvojio 21 poen za svoje vlasnike u poslednja dva meča. Ako vam treba jednokratno, jeftinije rešenje za vezni red, onda je ovaj igrač rešenje. Ako vam je prezime poznato, u pravu ste, u pitanju je mlađi brat kapitena i sada već legende Gersa, Džejmsa Tavernijea.

Serge Aurier (4.5)

Takođe jednokratna kupovina za odbranu, nema šta da se čuva danas, kapiten Obale Slonovače ide na odmor, reprezentacija nije na Mundijalu. Ne igra dobro, ali pokazuje znake života proteklih nedelja, ko zna, možda proigra protiv Palasa danas. Nekadašnji fudbaler PSŽ i Totenhema će igrati, bodove bi mogao da donese ako "Šumari" sačuvaju mrežu.

Luke Shaw (4.3)

Poslednja tri meča je igrao, doneo dosta bodova, Junajted će u Zapadni London, Mitrović je neizvestan za meč, što može mnogo toga da odredi. Svakako da bi u tom slučaju Junajtedu bilo lakše da odbrani mrežu, a Luk Šo je u poslednja tri meča osvajao u proseku po pet poena po utakmici...

Kako rekosmo, ovo su jednokratni potezi, odmorite tokom Mundijala, pa pred naredno kolo 26. decembra, imaćete jasnu sliku moću da promenite kompletan tim. 

Priključite se AdmiralSportke Fantazi ligi, nagrade su odlične i na vikend nivou. OVDE možete sve da saznate...

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak