Fantazi Rio 2016 - Bogdane, raspali!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.08.2016.
12:02
Izvor: Sportske.net

Prvi dan, odmah imate prilike da osvojite novac u fantaziranju.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Pored turnira na kojima možete igrati prvo kolo u kojem imate šest mečeva, večeras vam ističe rok za prijavu na turnire koji obuhvataju samo mečeve koji se igraju 6. avgusta po lokalnom vremenu u Brazilu.

Na programu su mečevi SAD-Kina, Australija-Francuska i Srbija-Venecuela, a kao što ćete videti, najviše imamo vere u naše košarkaše u fantaziranju na sajtu fantasynova.rs.

Amerikanci bi mogli da podele minutažu i pitanje je ko bi tu mogao da se izdvoji protiv Kineza, dok kod reprezentacije Srbije ne bi trebalo da bude neke velike dileme ko će proraditi.

Uzdamo se u naše centre, Jokića i Raduljicu, upravo zbog toga smo ih obojicu ubacili u tim. Pored njih, očekujemo dosta i od Bogdana Bogdanovića, ako ga krene šut, teško da će bilo ko u Venecueli moći da ga zaustavi.

Za poziciju plejmejkera smo se odlučili za Kajrija Irvinga (6,8). Trebalo bi da bude jedan od najboljih u ovoj reprezentaciji SAD-a, organizator igre i čovek koji će uz Djurenta i Kazinsa najviše vući konce.

Bogdan Bogdanović
je, kao što smo naveli, na poziciji 2, vredi 6 jedinica, manje od proseka, pa je jednostavno primamljiv da ga ubacite u tim.

Džo Ingls je na poziciji tri, radi se o veoma dobrom košarkašu od kojeg očekujemo i košgeterski učinak protiv Francuske, ali i dobru igru u odbrani i solidan broj uhvaćenih lopti. Bez njega Australija nije bila prepoznatljiva ekipa na pripremama za OI.

Kao što napisah, na poziciji visokih igrača odlučili smo se za Srbe jer su po našem mišljenju previše dominantni u odnosu na Venecuelu. Jokić je četvorka prema ovom fantaziju, što je odlično jer možete da ga uparite sa klasičnim centrom kakav je Raduljica. Jokić košta 7,2, Radulja 6,4, pa oni popunjavaju tu petorku.

Naravno, računaju se istovetno i bodovi koje vam budu doneli i dodatna tri košarkaša, a mi smo se odlučili za Peta Milsa, Žoa Lovernja i Kevina Djuranta jer smo za ovog poslednjeg u mogućnosti da platimo.

fantazi

Ukoliko možete da sastavite bolju ekipu, izvolite, pokažite se na sajtu fantasynova.rs i osvojite novčane nagrade. Naravno, učestvovanje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite