Fantazi Rio 2016 - Patriotski i pametno

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.08.2016.
16:56
Izvor: Sportske.net

Nove tri utakmice trećeg kola grupne faze košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru na programu su večeras i tokom noći, a Fantasy Nova vam je pripremila četiri turnira za ova tri meča.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Večerašnjim mečevima u okviru Grupe A nastavlja se takmičenje u sklopu košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a svakako da će za ljubitelje košarke u Srbiji centralni događaj biti duel selekcija Srbije i Francuske.

Kako je to bila praksa u prethodna dva kola, ali i svakog od prethodna četiri dana trajanja Olimpijskih igara, na sajtu "fantasynova.rs" nalaze se ponude za dnevnu ponudu ali i za kompletno kolo.

Više o informacijama i predlozima vezanim za 3. kolo košarkaškog turnira možete da pronađete OVDE!

Kada je u pitanju dnevna ponuda na raspolaganju imate četiri turnira za 10. avgust koji obuhvataju tri utakmice Grupe A:

19.15
Srbija - Francuska

00.00
Australija - Sjedinjene Američke Države

03.30
Venecuela - Kina

Pozicija plejmejkera - Miloš Teodosić još uvek nije pokazao ono što se od njega očekuje i zato ćemo se ponovo opredeliti za njega, posebno zbog činjenice da Francuzi mogu da budu dobra inspiracija za srpskog maestra.

Pozicija beka - Na poziciji "dvojke" dvoumili smo se između Kleja Tompsona i Bogdana Bogdanovića ali smo se opredelili za patriotsku varijantu a čini se da bi bilo previše da pored Durenta i Džordža u tim uvrstimo i prvotimca Voriorsa.

Pozicija krila - Kada je "trojka" u pitanju tu nismo imali delemu. Doskorašnji član Oklahome, a odnedavno pojačanje Golden Stejta Kevin Durent odigrao je dve sjajne utakmice i sigurni smo da će nastaviti u istom ritmu.

Pozicija krilnog centra - Na poziciji krilnog centra izabrali smo Kineza koji je Amerikancima ubacio 25 poena i zbog toga mu dajemo šansu, posebno jer je protivnik najlakši mogući u Grupi A.

Pozicija centra - Ma koliko bili patriotski nastrojeni jasno je da Srbija nije u stanju da čuva kvalitetne centre i to je bolja koja nas prati od Evropskog prvenstva. Otuda Rudi Gober u našem timu.

Svoj tim za večerašnje utakmice upotpunili smo trojicom igrača od kojih očekujemo pozamašan broj poena.

Venecuelanac Vargas je jeftin i ima šansu da se dokaže protiv Kineza, dok o Polu Džordžu i Toniju Parkeru ne treba trošiti previše reči.

Dakle, naš tim za večerašnje utakmice izgleda ovako:

fantazi

Ukoliko želite da učestvujete i osvojite nagrade, možete se prijaviti OVDE, a igranje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite