Fantazi treća nedelja, juriš na nove nagrade!

Autor: Boris Jovanović
subota 28.08.2021.
10:20
Izvor: Sportske.net

Do 12. 30 imate vremena i da se priključite i namestite tim, nagrade svake nedelje!

Povezane vesti

Uvek je nezahvalno i sastaviti tim, ali i praviti transfere u poslednjoj nedelji prelaznog roka, plus, videćemo i veliki derbi u Liverpulu. što je opasnost za ofanzivne igrače, imajuči u vidu kako se engleski derbiji poslednjih godina završavaju.

Naša liga se zahuktava, nagrade za drugu nedelju su podeljene, podsetimo i da jurite one glavne na kraju sezone, a sada da ukratko vidimo šta pijaca nudi ovog vikenda.

Sančez (4.5) iz Brajtona je bio dobar izbor, doneo je osam bodova u dva kola, njegov tim dočekuje Everton, a i u narednom periodu ne igraju protiv vodećih timova, pa bi mogli da nastave dobru seriju. I dalje je jeftin, može se isplatiti. 

Što se defanzivaca tiče, Ajling (4.5) iz Lidsa vredno skuplja bodove, Jorkširci u ovom trenutku, ali u dve od tri naredne utakmice igraju protiv Barnlija i Njukasla, to je šansa da sačuvaju mrežu, a ovaj igrač može da bude opasan u napadu.

Dafi (4.1) iz Brajtona je pravi hit, 16 poena, ali očekivanja su da će pasti. Ipak tako jeftin igrač, sa tako jakim učinkom se mora uzeti u obzir. Mi bismo dodali i Koufala (5.0) iz Vest Hema, doneo je šest bodova u prve dve utakmice, ali odlični Vest Hem u narednih pet rundi od težih rivala ima samo Mančester Junajted. Brentford je pokupio dosta simpatija u prva dva kola njihovi štoperi se napunili poenima, Henri (4.5) je zapao za oko, mada treba očekivati da "Pčele" padnu...

U veznom redu, osim najboljih (to znate i sami), Benrahma (6.3) iz Vest Hema je pravi rudnik poena, Kristal Palas, Sautempton u naredna dva kola pre Mančester Junajteda znači da možete još uvek da ga iskoristite.

Za jeftinije varijante obratite pažnju na Mbeuma (5.5) iz Brentforda, dok je možda ovo prilika da uzmete Dele Alija (6.5) pre nego mu poraste cena. 

Sa napadom je uvek najteže, najbolji su najskuplji, obično se traže rezerve ili drugi napadač koji će doneti više poena nego što vredi kada pogledate cenu. Antonija (7.8) sada svi hoće, doneo je 29 poena, ali je taj voz prošao. Osim napadača Vest Hema, predlagali smo vam i Ingsa (8.1) iz Vile, 15 poena u dva meča, mada sada nam se čini da je precenjen, Aston Vila ima paklen raspored posle pauze, nakon Brentforda, slede joj Čelsi, Everton, Mančester Junajted i Totenhem.

Imamo jedan pik za vas, Denis (5.1) iz Votforda, kao treći napadač doneo je 14 poena, ali 12 protiv Vile na startu. Ipak možete ga koristiti povremeno, posle Totenhema, Votford ima Vulvse, Norič, Njukasl, tu bi mogao opet da zablista, a jeftin je...

Da vas podsetimo da za par sati namestite ekipu ako niste, imate vremena do 12:30.

Ako se još niste priključili prijavite se na Premier fantasy league napravite tim, a onda da se priključite našoj Admiral Sportske Fantazi PL, ukucate kod y1u2bm i potvrdite učešće.

Nagrade su svake nedelje, a još nije kasno da jurite i onu glavnu na kraju sezone. 

Ako ste više fan fantazi klađenja, čekamo vas ovde. 

Ne propustite