FM i zvanično postaje alat za fudbalske skaute!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 11.08.2014.
13:20
Izvor: Sportske.net

Već godinama skauti i sportski direktori nekih klubova, pa i onih najvećih, koriste bazu Fudbal menadžera za pronalaženje zanimljivih igrača i prospekata. Ipak, od ove sezone, FM ulazi na velika vrata kao potpuno legitimni alat skauta!

Povezane vesti

Sports interactive, kompanija koja je napravila FM, potpisala je ugovor sa Prozoneom, vodećom svetskom kompanijom kada su u pitanju analize fudbalskih utakmica.

Prozone i Sports interactive tako su postali partneri, a Prozone će koristiti bazu FM-a, dok će Sports interactive koristiti njihove statističke podatke i video materijale, kako bi igrica postala još realnija, a ocene igrača i prateći podaci još potpuniji!

Ovo bi moglo da unese pravu revoluciju i u svet fudbalskog menadžera kao simulacije, ali i u sam fudbal kao igru.

Kompletna baza sa licencom i svi prateći podaci obe kompanije biće na raspolaganju svim klubovima koji žele da potpišu ugovor sa ovim kompanijama, pa će tako gotovo svaki profesionalni fudbaler na čitavom svetu od velikih (ali i onih malih) klubova biti daleko samo par klikova mišem!

Ovo je i šansa za neke fudbalere koji nisu "pod lupom", a smatraju da imaju kvalitet, da se istaknu, i možda naprave mnogo bolje karijere nego što bi mogli pre implementiranja ovih alata...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.