Novo kolo, nova šansa, fantazi klađenje!

Autor: Boris Jovanović
petak 10.12.2021.
19:28
Izvor: Sportske.net

Šta nas čeka za vikend...

Povezane vesti

Napravili smo tiket za fantazi klađenje, naravno, širok izbor igrača imate na admiralbet.rs, mi ćemo probati da izdvojimo nekolicinu za koje mislimo da bi mogli da se istaknu ovo kolo.

Ričarlison (+5.5) - Trebalo bi da proigra, kvota je 3.50, doduše Everton ne igra baš dobro, klupa se ljulja Benitezu, ali bi Brazilac, koji će sigurno predvoditi napad mogao da bude glavni adut tima u duelu sa Kristal Palasom. Vijerin tim igra dobro, tačnije bolje od očekivanja, imaju dosta remija, ali je odbrana slabiji deo ekipe. Doduše poslednja dva meča su izgubili sa po 1:0, Everton je dobio Arsenal, pa je pritisak na trenera malo spao, ali realno, moraju bolje. Kalvert-Luin je i dalje povređen, Ričarlison je prva opcija u napadu.

Kristijano Ronaldo (+5.5) - Kvota za preko je 1.75, ne baš sjajna, ali je Ragnik pohvatao konce, nema sumnje da ovaj meč mora da dobije. "Kanarinci" su malo poleteli, ali i dalje je to jedna od najslabijih ekipa lige. Gde je Ronaldo tu su i golovi...

Pjer Emerik Obamejang (+5.5)  - Što se kapitena tiče, Sautempton nije slab rival, ali igraju sa velikim oscilacijama. Odoleli su Sitiju, ali su gubili protiv slabijih timova. Arsenal je poražen na "Gudisonu", treći poraz u četiri meča, opet su pali u formi, ali su dobijali slabije rivale. "Sejntsi" dugo ne znaju za pobedu Hazenhutl će se braniti svim silama, Obamejang dugo nije prešao granicu, sada je prilika.

Gabrijel Žesus (+5.5) - I ovde idemo na plus, jednostavno šampion je u velikoj formi, vode na tabeli, pet pobeda u nizu, Žesus može da skupi bodove i na asistencije i na golove, protiv Vile je bio odličan, prošli meč sa Votfordom proveo na terenu samo 15 minuta, sada će igrati od početka. Po nama, najbolja opcija od fudbalera Sitija.

Džejmi Vardi (+5.5)- Njukasl igra otvorenije od kada je stigao Houv, neće se braniti protiv Lisica, možda bismo mogli da vidimo otvoren meč, a to je raj za Vardija. Iskusni napadač nije dao golove u prethodna dva kola, videćemo da li može da naplati Njukaslu. U poslednje vreme tim Brendana Rodžersa igra na visoke rezultate, pa ćemo ovo morati da uzmemo.

Što se ostalih igrača tiče ovo su još neki predlozi:

Rafinja (-4.5)

Žota ('-6.5)

Vud (-5.5)

Srećno!


Ne propustite