PL fantazi, druga nedelja! Spremni za nagrade?

Autor: Boris Jovanović
subota 21.08.2021.
07:39
Izvor: Sportske.net

Kakvi su predlozi za danas, priključite se!

Povezane vesti

Prva nedelja je bila prepuna uzbuđenja, igrači koji su imali Salaha (12.5) ili Fernandeša (12.1) poveli su trku, ko je spojio ovu dvojicu igrača, napravio je ogroman posao. Nema puno vremena za analize, osim da su se neki naši predlozi poput Ismaila Sara (6.00), Kresvela (5.5) isplatili. 

Sve je više igrača, nije kasno da se uključite, nedeljne nagrade su isplaćene najboljima, nastavljamo i ove nedelje. Za one koji su propustili prvu nedelju prijavit se na premier fantasy league napravite tim, a onda da se priključite našoj Admiral Sportske Fantazi PL, ukucate kod y1u2bm i potvrdite učešće.

Onda kreće potera za vodećima.

Šta nas čeka u drugoj nedelji?

Da krenemo od golmana. David De Hea (5.00) je i dalje ispred Hendersona (5.00), Španac će braniti i protiv Sejntsa u sledećem kolu, ali na duže staze to je teška odluka, ne samo za fantazi igrače, već i samog Solskjera. Ako ćete već posle prve nedelje menjati golmana, a planirate naravno za naredni period, možda biste mogli da probate sa Meslijeom (5.00) iz Lidsa. On je imao prilično nesrećan početak na "Old Trafordu", ali mu raspored ide na ruku. Sigurno će Bijelsa zategnuti stvari već protiv Benitezovog Evertona, a Jorkširci zatim igraju protiv Barnlija, Liverpula, Njukasla i Vest Hema. Ako bi održao makar dve ili čak tri utakmice da ne primi gol, doneo bi vam solidan broj bodova. 

Ni Pikford (5.00) nije loš izbor, posle Lidsa, Everton igra sa Brajtonom, Barnlijem, Vilom i Noričem, dakle nemaju težak raspored. 

Kada smo ko njihovih igrača i u odbrani bi mogli da profitirate ako kupite nekog od ključnih igrača "Karamela", jeftin posao bi bio Holgejt (4.5), a Dinj (5.5) je prilično ofanzivan, pa bi mogao da spoji poene i za sačuvanu mrežu i eventualno doprinos u ofanzivi.

Od ostalih odbrambenih igrača, predlažemo Pinoka (4.5) iz Brentforda, otvorili su sezonu pobedom protiv Arsenala, sada ih čekaju Palas, Vila, Brajton, Vulvsi i tek onda Liverpuk, pa bi "Pčelice" mogle da budu iznenađenje prvog meseca takmičenja, a njihov štoper pametna kupovina jer će mu cena verovatno porasti. Uz njega, pomenimo i Sojundžua (5.00) iz Lestera, "Lisice" su sačuvale mrežu na startu, posle Vest Hema ovog vikenda, imaju mečeve sa Noričom, Sitijem, Brajtonom i Barnlijem. Jasno vam je da Rodžersov tim ume da igra tvrdo pa bi Turčin protiv slabijih timova mogao da bude prava fabrika poena.

U veznom redu, osim najboljih (to znate i sami) imamo nekoliko preporuka za igrače koji bi trebalo da budu veoma ozbiljna pojačanja. Očekujemo da Harison (6.00) iz Lidsa pokaže klasu, obratite pažnju na Suseka (6.00) iz Vest Hema, on je i prošle sezone bio hit, a već prve nedelje je doneo osam poena. Ako vam treba neki jeftiniji igrač u veznom redu, Marfi (5.00) iz Njukasla može da bude rešenje u narednom periodu, a Almiron (5.5) je dosta promašivao na startu, golovi vezista baš vrede, on je veoma ofanzivan u formaciji Stiva Brusa. Bergvajn (6.00) je igrač kome novi trener Totenhema, Nunjo Espirito Santo veruje, i on je ofanzivan, a "Pevci" nakon startne pobede nad šampionom imaju lakše mečeve protiv Vulverhemptona, Votforda i Kristal Palasa, pre nego što uslede dva gradska derbija sa Čelsijem i Arsenalom.

U napadu se i dalje čeka rasplet oko Kejna (12.4) nije putovao u Portugal na evropski meč, ali bolje je sačekati, trenira, no neizvesno je hoće li biti u timu protiv “Vukova”. 

Antonija (7.6) smo već predlagali pred početak sezone, doneo je 13 poena. Ings (8.00) iz Aston Vile je dobro rešenje. Uvek je van najboljih teško naći prava rešenja među napadačima, Tonija (6.5) iz Brentforda smo već savetovali, imaju ponovimo dobar raspored, ali on treba da se navikne na standarde PL. Možda bi rešenje mogao da bude Mopaj (6.5) iz Brajtona koji je dao gol na startu, on se čini kao validna opcija, valjda među "Galebovima" je jedini igrač u napadu koji može da zabrine rivala. 

Sve u svemu, liga se zahuktava, nadamo se da smo pomogli, imako još jednu informaciju.

Od ove nedelje kreće i fantazi klađenje, na admiralbet.rs možete da nađete od petka one najbolje, tačnije granice na njihov učinak, igra je bila veoma popularna, pa predlažemo da se okušate.

Ne propustite