PL fantazi, naš izbor, plus dubl za klađenje!

Autor: Boris Jovanović
subota 06.02.2021.
11:23
Izvor: Sportske.net

Ima promena, ima i povreda, nekoliko saveta, a ne zaboravite i da se kladite...

Povezane vesti

Fantazi PL se nastavlja, nemamo mnogo vremena, namestite ekipu u narednih sat, kako bi uhvatili početak, duel između Vile i Arsenala.

Za danas smo pripremili neke vesti, vraća se Vardi (10.00) posle operacije, a iz tima Lestera ispao je opet povređenji Kastanj (5.7), pa će sada Rikardo Pereira (5.9) biti u timu narednih nekoliko nedelja. Povređen je Zaha (7.2), možda to u Palasu otvara šansu za Bentekea (5.5) jer niko nema pojma šta sa napadačima posle povrede Kejna.

Mi smo uzeli Kalverta Luina (7.6) proradio je protiv Lidsa, ali Everton igra protiv čvršćeg Junajteda.

Golman Brajtona Sančez (4.5) je možda rešenje za one koji su imali Martineza (5.2) vodećeg čuvara mreže u fantaziju, povređen je. Brajton ima veoma dobar raspored u naredna tri meča pa bi njihov golman mogao da vam se isplati.

Što se defanzivaca tiče, Rob Holding (4.6) je i dalje na raspolaganju, mi bismo probali i sa potcenjenim Ogbonom (5.00) iz Vest Hema. Dank (4.8) iz Brajtona je vredan sakupljač bodova, a Ben Vajt (4.4) takođe, igrao je kod Bijelse u Lidsu u Čempionšipu, nisu ga prodali Liverpulu.

U veznom redu, Gindogan (5.8) je igrač koji je i pre povrede De Brujnea bio odličan, zaboravljeni Ros Barkli (5.9) iz Vile se vratio na pravi način. Pratite Džondža Šelvija (5.3), Njukasl je u krizi, ali ako neko može da iscedi poene iz tog tima u pitanju je iskusni vezista.

Ostalo ćete sami, što se tiče ideja za fantazi klađenje na admiralbet.rs, napravili smo vam dabl, i sami smo ga odigrali.

Majkl Antonio 5.5 (više) kvota 2.55
Entoni Marsijal 5.5 (manje) kvota 1.60

Ne propustite