PL fantazi - Ne zaboravite na tim i klađenje!

Autor: Boris Jovanović
subota 27.02.2021.
09:51
Izvor: Sportske.net

Imamo i neke savete, ali i pikove za klađenje...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nastavljamo sa fnatazijem, ušli smo u poslednju trećinu lige, sada je svaka odluka skupa, pa je i manje mogućnosti za greške. Nemamo puno vremena, ono što možemo da vam posavetujemo je eventualno uzimanje Areole (4.5) golmana Fulama u duplom kolu on će se suočiti sa Palasom i Totenhemom koji teško daju golove, plus odbrana Fulama igra mnogo bolje u poslednje vreme.

Ali to je rizičan potez, u odbrani je dobra varijanta i jeftina kupovina El-Mohamadi (4.3) iz Vile. Razlog je jednostavan, Meti Keš (5.00) se povredio pa će Egipćanin dobiti šansu u narednim mečevima sa Lidsom i Sautemptonom.

Ako imate novca, Ruben Dijaš (6.1) je otporan na Gvardiolinu rotaciju,  a Dinj (6.1) imao dobar raspored sa Evertonom, uostalom jedino je Kresvel (5.8) imao više asistencija od Francuza ove godine.

U veznom redu, mi smo iskoristili voz od pre par nedelja kada smo vam savetovali Gindogana (6.1), on je doneo ogroman broj bodova, videćemo hoće li biti u oba meča, starter, jer Pep može da priušti da odmara ključne igrače, a Nemac to jeste.

Rafinja (5.4) iz Lidsa je i dalje rešenje, možda i Lukman (5.00) iz Fulama, koji je protiv Šefilda doneo čak 11 bodova i izgleda opet ulazi u formu.

Kao i obično u napadu su karte podeljene, sada je u modi Dianje iz VBA koji je igrao dobro u poslednje vreme, igra protiv Brajtona i Evertona koji igra na gol više, no cena mu je porasla.
Kada je u pitanju fantazi klađenje, za danas (subota) imamo dva predloga.

Jedan je Sterling iz Mančester Sitija, 6.5, verujemo da će ostati ispod, drugi Almiron iz Njukasla, takođe ispod 4.5, na https://admiralbet.rs/sport-pr...taj dabl ne plaća loše. oko 2.30.

Na našoj najboljoj kladionici, jasno imate i ostale igrače, pa navalite...

Ne propustite