PL fantazi plus klađenje na granice igrača, šta ćete bolje ovog vikenda!

Autor: Boris Jovanović
subota 16.01.2021.
10:36
Izvor: Sportske.net

Namestite ekipu, počinje lokalnim derbijem Vulvsa i VBA, a klađenje na granice igrača je popularno, imamo par predloga...

Povezane vesti

Vraćamo se fantazi PL, sledi duplo kolo, tačnije mečevi koji su povezani ovog vikenda i onda sredinom nedelje, pa će se neki igrači odlučiti za "Benč Bust" odnosno da im se računaju i poeni rezervnih igrača, pogotovo ako imaju dva meča.

Ovo je sad prilika da se sakupljaju bodovi, ali ima ponovo odlaganja, zaista je teško upravljati timom ove godine.

Kao i obično, subotom, ovoga puta neposredno pre starta kola dajemo nekoliko tipova koji bi mogli da vam pomognu.
Obratite pažnju da je mogućnosti preokreta velika kada je duplo kolo u pitanju, pandemija je takva da sigurno ne možete da znate šta će se desiti, ne u sredu, već sutra.

Kada su golmanu u pitanju, možda ne bi bilo loše da probate sa Semom Džonstonom (4.5) iz VBA koji je sakupio priličan broj bodova. Albion igra protiv Vulvsa u ranom terminu danas, a onda sa Vest Hemom, u narednih pet mečeva imaju i Šefild Junajted i Fulam, uz Siti, pa bi na duže staze on mogao da bude rešenje.

Ako ćete puniti tim igračima Sitija jer takođe igraju duplo kolo i imaju odličan raspored, povratak u modu Džona Stonsa (5.00). Ponovo je dobio šansu, tim je u usponu forme, do sada je sakupio 44 boda, za mali novac dobićete igrača koji će sigurno donositi bodove.

Isto važi za Kansela (5.8) ali je njemu porasla cena, predlagali smo ga pre nekoliko nedelja.

Susek  (5.3) iz Vest Hema nije više iznenađenje u veznom redu, igraju protiv Barnlija i VBA, pa je jasno da bi mogao da donese dosta bodova, a ako imate novca uzmite za napad Majkla Antonija (6.3), sada će posle odlaska Alera biti glavna meta u napadu.

Što se nekih ostalih pikova tiče, Žoel Matip (5.4) se vraća, možda ne u derbiju protiv Junajteda, ali u narednim mečevima možete da ga pokupite, šampion igra protiv Barnlija i Brajtona, uz Totenhem u narednim mečevima.


Što se tiče klađenja na fantazi, danas nema mnogo izbora, sutra ćemo konkretnije, na sajtu admiralbet.rs imate kvote, naš predlog za danas je kombinacija, Bamford više od 5.5 poena, Lids čeka Brajton i mada teže igraju kod kuće, protiv defanzivnih timova mogli bi da dobiju ubedljivo ako na vreme otvore goste.

Drugi pik je Vardi iz Lestera, Sautempton se neće braniti na gostovanju "Lisicama", Vardi nije prošao granicu već tri kola, možda je sada šansa protiv "Sejntsa" koji odlično igraju u gostima, ali nemaju nameru da se povuku, pa bi meč mogao da bude efikasan.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak