PL fantazi - Spremni za pravljenje tima i klađenje?

Autor: Boris Jovanović
subota 13.02.2021.
11:18
Izvor: Sportske.net

Kako zameniti povređene i koga podržati kada su opklade u pitanju?

Povezane vesti

Novo kolo PL, odigrane su 22 runde, i dalje nismo u poslednjoj trećini, ali se neke stvari naziru. Obratite pažnju na ovaj vikend, pre svega zbog derbija između Manelster Sitija i Totenhema, ali i nekih povreda koje mogu značajno da ugroze vaše šanse za vrh tabele.

Ono što treba napomenuti je da svi koji smo se nadali da će nas Kalvert-Luin (7.6) počastiti protiv Fulama, Anćeloti je otkrio da neće biti u timu, doduše mogao bi da se oporavi za meč u sredu protiv Sitija (Everton igra dva meča u ovoj rundi), ali "Kotadžeri" su bili idealna prilika.

Takođe, Džastin (4.8) iz Lestera je teže povređen, on je bio odličan sakupljač poena, izgleda da su u pitanju ligamenti, pa ćete morati da tražite zamenu.
Od napadača Kalum Vilson (6.7) je izgubljen do kraja marta, a svi koji očekivali dosta od Antonija (6.7) iz Vest Hema če biti tužni da čuju da neće biti u ekipi protiv slabog Šefilda.

Baš je oskudica napadača, ali kako zameniti one u defanzivi poput Džastina?

Obratite pažnju na Metjua Lautona (4.5) iz Barnlija koji bi mogao da bude dobra kupovina, tim pre što ima dva meča.

I njegov kolega iz tima Ben Mi (5.00) nije loša opcija, a Čelsijevi defanzivci, pre svih rehabilitovani Ridiger (4.6) nisu loša opcija za nekoliko narednih kola, jer "Plavci" igraju sa Njukaslom, Kristal Palasom i VBA u narednim mečevima.

Nemamo puno toga da vam ponudimo u napadu, možda Bačuaija (5.7) pošto je Zaha povređen, od vezista Mek Fadena (6.1) koji će dobijati šansu, a i Siti igra dva meča u ovom kolu. Rafinja (5.3) iz Lidsa koji posle gostovanja Arsenalu takođe ima dobar raspored bi mogao da bude jeftinije rešenje.

Kada je u pitanju fantazi klađenje, za danas smo izdvojili:

Vardi +5.5 (2.10) - Odbrana Liverpula je stvorena za njega, mogao bi da pređe granicu.

Roberto Firmino -5.5 (1.40) - Ne uliva na poverenje, a i retko prelazi granicu.

Griliš +4-5 (3.00) - Kako ga ne probati na ovu kvotu protiv Brajtona?

U svakom slučaju imate zaista dosta izbora, kao obično admiralbet.rs ima najbolju ponudu...

Ne propustite