PL fantazi - Vraćaju se Englezi

Autor: Boris Jovanović
utorak 26.01.2021.
12:13
Izvor: Sportske.net

Spremni? Posle smaranja u FA kupu, vraća se ono bitno...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Englezi se nakon pauze, FA kupa, vraćaju utakmicama 20. kola, praktično je završena polovina prvenstva, pričali smo o tome kako je ko prošao u duplom kolu, mi nismo baš sjajno, previše smo se uzdali u Salaha.

Što se tiče nastavka, imamo nekoliko predloga za ovo kolo, Totenhem čak Liverpul u četvrtak, pa će to potencijalno smanjiti vrednost Kejna, Sona i Salaha, možda za početak, ako imate neku dilemu oko kapitena, Bruno Fernandeš je dobar izbor.

Ali, da vidimo šta možemo da ponudimo kada su transferi u pitanju?

Za Martineza (5.1) iz Vile je kasno, on je golman koji je sakupio najviše bodova, uz Nika Poupa (5.4) čuvara mreže Barnlija,

Malo je sada rešenja, visoko se kotira Džonston (4.5) iz VBA, jer igraju zatvoreno i mogli bi da čuvaju mrežu, ali nešto nismo sigurni da će Alardajsova medicina raditi ove godine.

Od defanzivaca, Stons (5.1) se vratio u Gvardiolinu rotaciju, Mat Target (4.7) skuplja vredno poene, iako se očekuje da Aston Vila padne. Naš pik je Ridiger (4.5) koji bi trebalo smenom Lampsa da se vrati u tim, pa razmislite.

U veznom redu Bakajo Saka (5.3) je veoma dobra opcija, on igra sve bolje, Harison (5.4) iz Lidsa je takođe popularan, a u napadu nemamo baš mnogo ideja.

Jednostavno, ko je izabrao, izabrao je, najteže je spojiti Kejna i recimo dva dobra napadača, Antonio (6.4) iz Vest Hema je već voz koji je prošao, mada Mojes i dalje traži napadača. Mopaj (6.1) iz Brajtona liči na jedinog lika koji može da postigne gol, tim pre što su Velbek i Konoli povređeni, ali i on je skup.

Što se tiče fantazi klađenja, kao i obično, admiralbet.rs ga ima u ponudi, pa ćemo se potruditi tokom dana da vam savetima eventualno olakšamo put do dobitka...

Ne propustite