''Sportov'' izbor - Davor je najbolji sportista Srbije, pobedio Novaka i Tea!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.12.2014.
23:14
Izvor: Sportske.net

Tradicionalni izbor sportiste godine u organizaciji dnevnog lista ''Sport'' održan je u sredu uveče u beogradskom hotelu ''Metropol'', a za najboljeg je proglašen rvač Davor Štefanek.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

''Sportov'' izbor sportiste godine organizovan je po 58. put, a sjajni srpski rvač Davor Štefanek je pobedio u konkurenciji takvih imena poput najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, našeg najboljeg košarkaša Miloša Teodosića, sjajne atletičarke Ivane Španović, ili najboljeg vaterpoliste planete Filipa Filipovića...

Podsetimo, Davor Štefanek je u godini na izmaku osvojio titulu prvaka sveta u Taškentu, u kategoriji do 66 kilograma.

Posle tog ogromnog uspeha, doživeo je i ovacije ispred Skupštine Beograda, zajedno sa našim košarkašima i strelkinjama, a ovaj ''Sportov'' izbor za najboljeg sportistu godine u Srbiji je samo još jedan pečat na njegovo ostvarenje i dodatni motiv da i narednih godina osvaja medalje na najvećim svetskim takmičenjima.

Kao što je poznato, a po staroj, dobroj tradiciji, Davora Štefaneka su za najboljeg proglasili prethodni dobitnici ovog priznanja i posle prebrojavanja glasova, rezultat je bio sledeći:

1. Davor Štefanek 47
2. Novak Đoković 45
3. Miloš Teodosić 28
4. Ivana Španović 23
5. Velimir Stjepanović 17
6. Tatjana Jelača 16
6. Nikolina Moldovan 16
8. Filip Filipović 15
9. Nemanja Matić 2
10. Savić-Bogičević 1.







Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rondjabraticr9
Thursday, 25.12.2014
01:37

Novaku sigurno ovo nece tesko pasti, cak ce mu biti i drago znajuci kakav je covek, dok ce Stefaneku mnogo podici samopouzdanje i samim tim ce imati vece sanse za vrhunske rezultate i u narednim godinama.