Ako ste propustili - Sanjin učinak u duelu sa Arsenalom!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 18.01.2015.
23:16
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Arsenala preselio se tokom prethodnog leta na "Etihad" a evo kako kako je izgledao njegov učinak u derbiju 22. kola Premijer lige.

Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev
Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

Francuski internacionalac Bakari Sanja samo je jedan u nizu fudbalera koji su izneverili navijače Arsenala prelaskom u neki od rivalskih klubova.

Poznato je i to da navijači Arsenala nemaju milosti prema "izdajicama" pa tako ne treba da čudi ni grafika koja se večeras pojavila na društvenim mrežama.

Portali koji se bave preciznom statistikom u Premijer ligi izrađuju i takozvane "heat maps" ili grafikone koji pokazuju kretanje svakog pojedinca na utakmici i mesta na terenu gde je proveo najviše vremena.

Očekivano bi bilo da za Bakarija Sanju posle današnjeg susreta na "Etihadu" nema takve grafike pošto je meč presedeo na klupi ali domšiljati navijači Arsenala nisu propustili priliku da stanu na žulj Francuzu.

Od dolaska u Mančester Siti Sanaja je nastupio na svega šest utakmica u Premijer ligi pa je u poslednje vreme karakteristična slika na kojoj sedi na klupi zakopčan do grla, sa ćebencetom preko kolena.

Klupa

Arsenal je slavio, "izdajica" Sanja bio na klupi, dovoljan razlog da "Tobdžije" slave i ispale kvalitetnu šalu na račun francuskog internacionalca.

Ne propustite