Turci prekrstili Ercega i Micova!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.05.2015.
20:15
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalci koji brane boje Galatasaraja prekršteni su uoči početka duela sa Fenerbahče Ulkerom. Zoran Erceg je postao Ergec, a Vladimir Mivoc.

Povezane vesti

Aktuelni šampion Turske krenuo je u odbranu trofeja prvom četvrtfinalnom utakmicom plej-of serije u kojoj će mu protivnik biti Galatasaraj.

Dva tima prošle godine su igrala u finalu ali Galatasaraj u sezoni na izmaku grca u problemima zbog čega je jedva uspeo da se domogne mesta u plej-ofu.

Dvojica srpskih internacionalaca Zoran Erceg i Vladimir Micov završiće sezonu u Galatasaraju a onda ih verovatno čeka selidba u neku drugu sredinu.

Erceg i Micov našli su se u timu za duel sa Fenerbahče Ulkerom ali na semaforu nisu stajala njihova prezimena, bar ne onako kako se stvarno pišu.

Osoba koja upravlja multifunkcionalnim semaforom u "Ulker Areni" unela je u sastav Galatasaraja imena Vladimir Mivoc i Zoran Ergec!

Da li je u pitanju bila provokacija ili je u brzini do permutovanja grafema zna samo onaj koji je unosio imena igrača u protokol koji je bio postavljen na semaforu.

Zoran Erceg

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.