Agasi: "Mogu da pomognem Novaku da bude bolji nego ikad"

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.11.2017.
23:58
Izvor: Beta

Bivši američki teniser i trener Novaka Djokovića, Andre Agasi, izjavio je danas da veruje da bi mogao da pomogne srpskom igraču da bude "bolji nego što je ikada bio".

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Bivši američki teniser i trener Novaka Đokovića, Andre Agasi, izjavio je danas da veruje da bi mogao da pomogne srpskom igraču da bude "bolji nego što je ikada bio".

"Da budem iskren, njemu (Đokoviću) nisam potreban da ponovo pobedjuje, ali mogao bih da mu pomognem da postane bolji nego što je ikada bio", rekao je Agasi tokom jedne sportske emisije emitovane danas na internetu.

Agasi je počeo da saradjuje sa Đokovićem malo pre Rolan Garosa, na kojem je Đoković stigao do četvrtfinala.

Đoković (30) je krajem jula odlučio da propusti ostatak sezone zbog povrede lakta.

On je trenutno na 12. mestu na ATP listi, što je njegov najgori plasman od marta 2007. godine, ali je Agasi uveren u Đokovićeve dalje uspehe.

"Đoković je osvojio više trofeja od mene. Možda je naišao loš period u njegovoj karijeri. Došao sam malo pre Rolan Garosa, ali ne strahujem za njega", dodao je Agasi navodeći da bi Đoković za nedelju dana trebalo da zna da li je sve oko njegove povrede lakta "konačno prošlost".

"On je neverovatno talentovan na mnogim poljima. Mi vidimo samo njegove fizičke aktivnosti na terenu, ali su njegove mentalne, psihološke i analitičke sposobnosti jedinstvene", dodao je Agasi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DeXy \'92
Friday, 10.11.2017
15:28

Njemu niko vise ne moze da pomogne,prebogat je,nema zelju za igrom...unisti ga sekta...

avatar
Dracula
Friday, 10.11.2017
10:00

Ako Djokovic osvoji jedan gren slem ove sezone, pogotovo ako nije Australian Open, pojescu ovu tastaturu. Jedino moze da iznenadi na pocetku sezone a sto sezona bude tekla bojim se da ce postati topovska hrana. Kao veliki navijac Novaka, nadam se da gresim i rado cu da pojedem navedenu tastaturu ali prosto iz svega sto vidjam sa njegove strane od Vimbldona 2016 do sada je zasicenost od tenisa i kriza identiteta u sportskom smislu. Opet nadam se da gresim i da ce da me demantuje, ali nisam optimista. Na kraju, doneo nam je mnogo radosti i zasluzio je da ga istrpimo i da ga previse ne kritikujemo oko daljeg nastavka karijere...

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 10.11.2017
08:57

Hajde, onda..samo rad, rad i rad..video se napredak u igri poslednjih nekoliko turnira do povrede, pre svega psihološki, fizički i ne baš. Sada, kada se vrati turnirima, igraće bez pritiska, pa ćemo videti.