Alkaraz odmah čestitao Novaku, čekaju se Rafa i Rodžer...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.01.2023.
18:13
Izvor: Sportske.net

Danas je mladi Španac smenjen sa vrha ATP liste, ali to mu nije smetalo da odmah uputi čestitku Novaku Đokoviću.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Osim što je stigao do 10. titule na Australijan openu i dodatno ''pojačao'' svoj rekord na ovom turniru, osim što se izjednačio sa Rafaelom Nadalom po broju titula na svim grend slem turnirima (sada je 22:22), Novak Đoković se danas vratio i na prvo mesto ATP liste, tamo gde i pripada.

To će sutra biti i ozvaničeno, ali već sada je poznat novi izgled vrha ATP liste, na kom je Novak Đoković ispred Karlosa Alkaraza i Stefanosa Cicipasa.

Mladi Alkaraz je prethodnu sezonu završio na prvom mestu, na Australijan openu nije učestvovao zbog povrede, pa je bilo jasno da će predati tron pobedniku ovog turnira.

Nedugo po završetku finalnog meča između Đokovića i Cicipasa, Alkaraz se oglasio na društvenim mrežama i čestitao našem teniseru zasluženo osvojenu titulu na Australijan openu, ali i preuzimanje 1. mesta na ATP listi i dodao: ''Nadam se da ćemo se uskoro videti na terenu''.

Za razliku od Alkaraza, Novakovi najveći rivali Rafael Nadal i Rodžer Federer još nisu našli vremena da se oglase na društvenim mrežama, što ne znači i da to neće učiniti do kraja dana, ili eventualno sutra.

Red bi bio...

-



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke