Alkaraz optužen: "Namerno gubio gemove!"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.05.2024.
16:40
Izvor: Sportske.net

Karlos Alkaraz optužen da je varao.

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Ruski biznismen i čovek koji je bivši vlasnik lanca kladionica, Mihail Salcman, optužio je Karlosa Alkaraza da je nameštao mečeve u Madridu.

Objasnio je i kako. 

"Mnogi ljudi vole takozvano klađenje uživo. I kada dođe do potencijalno poslednjeg gema u meču, uplaćuju se velike sume na njih jer je to poslednja opklada u meču. Imamo veliki turnir na šljaci u Alkarazovoj rodnoj Španiji, cela zemlja navija za njega i kladi se na njega. Dok je veliki novac uplaćen na to da će Alkaraz pobediti, velika količina može da se uplati i na drugu stranu. Imajući u vidu da su kvote na to dijametralno suprotne onim malim na pobedu u gemu Alkaraza, u slučaju pobede protivika, dolazi se do velike zarade. Praktično, sav novac koji su španski navijači Alkaraza uplatili otišao je u ruke prevaranata", objasnio je ruski biznismen. 

Salcman ističe da su problematični mečevi protiv Aleksandera Ševčenka i Jana Lenarda Štrufa, protiv prvog kada je u drugom setu navodno "pustio" gem protivniku, a protiv Štrufa pri serviranju za pobedu u drugom setu kada je Nemac osvojio gem. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke