Amerikanka svim srcem uz Novaka: ''Sahraniće sve demone!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.06.2022.
18:33
Izvor: Sportske.net

Veliku podršku dobio je Đoković od nekadašnje američke teniserke.

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Povezane vesti

Sutra počinje Vimbldon, a Novak Đoković će biti u ulozi prvog nosioca, ali i branioca trofeja.

Ogroman značaj će za našeg najboljeg tenisera imati ovaj turnir, jer po svemu sudeći neće moći u avgustu da nastupi na US openu, a posle svega što se zimus dešavalo u Melburnu, veliko je pitanje da li će i sledeće zime moći na Australijan open.

Kao što znate, problem je što Novak nije vakcinisan protiv koronavirusa i zbog toga još uvek ne može da nastupa u Americi i Australiji.

Ali, takvih problema neće imati na Vimbldonu i verujemo da će uspeti da odbrani trofej i dođe do 21. grend slem titule, a veliku podršku pred početak turnira dala mu je i nekadašnja amrerička teniserka Pem Šrajver.

"Verujem da će Novak Đoković uspeti da pronađe način da osvoji Vimbldon, uprkos tome što ga demoni Australije i dalje progone. Ali, sahraniće ih sve, i to pobedom na najprestižnijem grend slemu.

Novakova igra na travi je sjajna, osvojio je poslednja tri Vimbldona, a mislim da će za ovo biti spremniji nego u poređenju sa Parizom. Igranje na travi za njega je potpuno drugačija priča u odnosu na šljaku'', objasnila je Pem Šrajver.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke