AO: "Nadal će igrati u Melburnu"

Autor: Sportske Net
sreda 11.10.2023.
11:30
Izvor: Sportske.net

Vraća se možda i pre.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Posle Nadalovog doktora, potom i snimaka, oglasili su se i sa Australijan opena i doneli dobre vesti ljubiteljima tenisa i navijačima španskog asa. 

Direktor prvog grend slema u sezoni Kreg Tajli otkrio je da će Španac nastupati u Melburnu. 

"Očekuje nas povratak nekih velikana, i šampiona koji su odsutni već nekoliko godina. Ovde možemo ekskluzivno da otkrijemo da će se i Rafa vratiti.Odsutan je veći deo godine, a u razgovoru sa njim poslednjih dana dobio sam potvrdu da će se vratiti, zbog čega smo zaista uzbuđeni. I znamo da Nik (Kirjos) trenira, tako da očekujemo i njega", rekao je Kreg Tajli u razgovoru za “Nine today” .

Sudeći po snimcima koji su okačani na društvene mreže, bilo je razloga da se veruje da ćemo Nadala gledati i Melburna na terenu, da bi mogao da nastupi na Junajted kupu koji se održava od 29. decembra do 7. januara. Druga varijanta je da se pojavi na turniru u Adelejdu koji počinje 8. januara.

U ovoj sezoni, Nadal je odigrao četiri meča, jedina pobeda bila je protiv Džeka Drejpera u prvom kolu na Australijan openu. Naredna bi trebalo da mu bude poslednja, kako je i sam najavio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke