Atletikove zvezde uz Olgu u Parizu! Krije li se tu i nova ljubav?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.05.2023.
16:50
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Da li Olgin osmeh dovoljno govori?

EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Povezane vesti

Olga Danilović igra u sjajnoj formi u poslednje dve nedelje. U tako kratkom periodu uspela je da ostvari čak devet pobeda u isto toliko odigranih mečeva!

Najnoviju danas protiv Ukrajinke Baindl, za plasman u drugo kolo Rolan Garosa, posle čega nije krila veliko zadovoljstvo.

''Srećna sam i zadovoljna to sam prošla prvo kolo. Drugačije, bolje se osećam iako je rezultat kao io prošle godine. Na terenu se bolje osećam, zadovoljna sam igrom, držim konstantnost iz meča u meč.

Devet pobeda zaredom, verovatno najbolji rezultat u karijeri. Razvijam igru iz meča u meč. Definitivno osećam da sam na višem nivou. To mi daje samopouzdanje da igram bolje'', izjavila je Danilović.

Ono što je privuklo veliku pažnju prisutnih novinara, jeste to što su Olgu bodrili i fudbaleri madridskog Atletika - štoper Stefan Savić i golman Jan Oblak.

''Telegraf'' danas otkriva da je Olga, zapravo, u vezi sa Oblakom, čije je pominjanje izazvalo i osmeh na njenom licu, uz potvrdu da joj je nova baza u Madridu.

''Znači puno podrška. Jeste (baza u Madridu). Divno od njih što su došli. Imali su dva dana slobodno. Pogotovo Jan. Stefan je bio sa devojkom, oni su se i verili ovde. Bio je pre i na turniru u Madridu'', objasnila je Olga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke