Australijan open 2022 - Da li će vakcine biti obavezne i šta je Novak odgovorio na neprijatno pitanje novinarke?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.02.2021.
17:25
Izvor: Sportske.net

Za sada se samo razmatra.

EPA-EFE/DAVE HUNT
EPA-EFE/DAVE HUNT

Povezane vesti

Tokom šampionske šetnje Novaka Đokovića sa novinarima bilo je i provokativnih pitanja, pre svih mislimo na jednu novinarku koja ga je pitala za vakcinu protiv koronavirusa. 

Pitanje je bilo vezano za ATP i njihovu potencijalnu odluku da se sledeće godine na Australijan openu ne dozvoli učešće teniserima koji nisu primili vakcinu, a u svetu se stvorila slika o Novaku Đokoviću kao čoveku koji je protiv vakcinacije, što je izvučeno iz konteksta. 

"Video sam da su inostrani mediji malo izvukli iz konteksta moju izjavu i napisali da sam protiv bilo kakve vakcinacije. Problem je kada te neko tera da na silu u telo ubaciš nešto neprovereno. To ne želim i za mene je to neprihvatljivo“, rekao je Đoković pre nekoliko meseci. 

Šta je sada odgovorio na pitanje pomenute novinarke?

"Hajde da vidimo šta će se se desiti. Ima mnogo doskusuje o tome, ali ništa još nije konkretno rečeno, i ne postoje neke restrikcije ili pravila od strane ATP-a ili Grend slem turnira, tako da ću sačekati i videti. Trenutno, sve je na nivou debate i sve je još u vazduhu, ne želim da komentarišem ništa o tome što nije još konkretizovano", rekao je Novak. 

Novinarka nije bila zadovoljna odgovorom, pa je postavila novo potpitanje na šta je Novak odgovorio: 

"Mislim da sam odgovorio na vaše pitanje."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke