Australijanci već prave novu zbrku oko Đokovića: ''Rafa je bio u pravu''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.01.2022.
14:52
Izvor: Sportske.net

Oni su nepopravljivi...

 EPA-EFE/DEAN LEWINS
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Povezane vesti

Sve što se dogodilo Novaku Đokoviću u Australiji od početka godine apsolutno nije njegova krivica i to je potpuno jasno, bez obzira što je na kraju odlukom Federalnog suda deportovan iz Melburna samo dan pre početka Australijan opena.

Da mu je iz Australije pre dolaska na turnir bila upućena jasna poruka da nevakcinisan ne može da uđe u zemlju, on naravno tamo ne bi ni odlazio, ali je Kreg Tajli, direktor turnira zamajavao i javnost, ali pre svega Đokovića da je moguće da učestvuje uz takozvano medicinsko izuzeće iako o tome nije postigao definitivan dogovor sa vlastima Viktorije  i Australije.

Pomislio bi čovek da će posle svega što se dogodilo oni uskladiti stavove, ali već sada je počelo da se priča o Australijan  openu 2023. godine i OPET se Đokoviću šalju kontradiktorne poruke.

Tako Kreg Tajli poručuje da ''Novak voli da igra u Melburnu'' i da veruje da će nastupiti sledeće godine na Australijen openu, ali je ubrzo uslediola reakcija premijera države Viktorija Danijela Endrjuza koji opet svaljuje svu krivicu na Đokovića, uz stav da se ni naredne godine po pitanju vakcinacije ništa neće promeniti.

''Rafa je bio u pravu. Sve je moglo da se izbegne da se Novak Đoković vakcinisao, taj momak je mislio da je veći od turnira. E, pa nije! Zato se turnir i odigrava bez njega. I to je veliki uspeh'', poručio je Endrjuz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke