Australijski političar: ''Pokaj se, Novače!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.11.2022.
08:46
Izvor: Sportske.net

Šta sve još nećemo čuti od njih...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Novak Đoković je juče trijumfalno završio burnu sezonu, pokazao po ko zna koji put da je najbolji teniser na svetu, a posle zimskog odmora početkom naredne godine ga očekuje put u Australiju, odakle je prošle zime bio deportovan dan uoči Australijan opena jer nije bio vakcinisan protiv koronavirusa.

Nedavno mu je ukinuta trogodišnja zabrana ulaska u Australiju koja mu je bila izrečena, ali izgleda da tamošnji političari opet ne ostavljaju Novaka na miru.

Tako se sada u razgovoru za australijski ''The Age'' oglasio lider opozicione Liberalne partije Piter Daton, koji je bio među onima koji su se zalagali za veto srpskom šampionu, rekao je da je oduševljen njegovim povratkom, ali je istovremeno uveren da bi Đoković trebalo da se ''iskreno pokaje'' za ono što se dogodilo početkom godine.

''Mislim da je prikladno da se vrati, da ćemo imati sjajan turnir sa njim, iako mislim da mora da se pokaje zbog onoga što je uradio prošle godine, gledajući stvari iz sadašnje perspektive'', rekao je on.

A do tada će i Novak, kao i svi mi zajedno, uživati u fudbalskom Mundijalu u Kataru i nastupima našeg nacionalnog tima. On je juče pružio podršku ''Orlovima'' pred meč sa Brazilom, a ako i vi verujete u istorijski trijumf našeg tima, kvota u AdmiraBet-u na pobedu Srbije nad Brazilom iznosi čak 7.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke