Barbara Šet oduševila izjavom o Srbima i Novaku: ''Baš mi je drago...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.01.2022.
19:18
Izvor: Sportske.net, Kurir

Ona veruje u Noletovu titulu.

EPA PHOTO EPA SRDJAN SUKI
EPA PHOTO EPA SRDJAN SUKI

Povezane vesti

I dok je njen kolega na Eurosportu Mats Vilander dugo važio za jednog od najžešćih kritičara Novaka Đokovića, utisak je da je Barbara Šet, nekadašnja austrijska teniserka koja već godinama sa Vilanderom vodi emisiju ''Gem, Šet i Mats'', uvek naklonjena najboljem teniseru sveta.

Takav utisak se stiče i posle njene najnovije izjave za ''Kurir'', gde je prokomentarisala najnovija dešavanja u Melburnu i dramu kroz koju je prošao Đoković.

''Ljudi ovde nisu srećni, imali su dve teške godine, i zato mogu da razumem zašto se mnogi pitaju: Kako Novak može da igra nevakcinisan? Ako Novak dobije dozvolu da igra, atmosfera na mečevima će biti luda i burna. Imaće on veliku podršku Srba, ali puno, pre svega stanovnika države Viktorija, neće biti srećno.

Koliko sam mogla da primetim ni teniseri ovde nisu srećni zbog Novaka, ali nije ni njemu lako. Mislim da će izvući ogromnu količinu energije iz ovoga i posle svega će verovatno da bude jači nego pre'', istakla je Barbara Šet i dodala:

''Sigurno je favorit broj jedan, zaista mislim da će da osvoji turnir''.

Ono što ju je posebno impresioniralo jeste velika podrška koju je Novak dobio od Srba u Melburnu prethodnih dana dok mu nije odobrena viza.

''Neverovatno mi je to. Deluje i pomalo ludo, ali mi je baš drago što su se Srbi ujedinili i ovde u Australiji i kod vas u zemlji i što bezuslovno pružaju podršku Novaku. To mu sigurno puno znači i pomaže u teškim trenucima'', zaključila je Barbara Šet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke