Beker ne želi da Đoković prestane sa tenisom

Autor: Filip Rodic
sreda 23.08.2023.
20:00
Izvor: Sportske.net

Velike reči od bivšeg trenera.

EPA-EFE/LUKAS COCH
EPA-EFE/LUKAS COCH

Povezane vesti

Novak Đoković i Karlos Alkaraz su u finalu Sinsinatija pričinili pravi teniski klasik. Meč koji će doveka biti primer zlatnog standarda tenisa. Na sve to, Đoković je slavio.

Bivšem Novakovom treneru Borisu Bekeru se toliko svidelo šta je sve Srbin pokazao, pa je izjavio za Eurosport da bi mu teško palo da se rekorder u grend slemovima penzioniše jednog dana.

"Nadam se da će Đoković nikada neće prestati da igra tenis. Ovo su dueli od kojih srce tenisa brže kuca. Najuspešniji igrač svih vremena Novak Đoković protiv najboljeg u klasi, koji je trenutno broj jedan na svetskoj rang listi. Ne možete da zamislite ništa bolje. Bio je to fantastičan meč.", rekao je Beker u jednom nemačkom podkastu.

Beker je potom pohvalio Alkarazovog trenera Huana Karlosa Ferera.

"Da li je trener važan? Mislim da je odgovor na ovo pitanje bilo finale turnira u Sinsinatiju. Alkaraz je imao veliku podršku trenera tokom meča. Novak je takođe imao podršku iz stručnog štaba. To je ono što želite da vidite, samo čistu emociju. Oba igrača su ostavila srce na terenu", istakao je legendarni nemački trener.

Sledi borba na Ju Es openu, Novak juri 24. grend slem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke