Bez Nadala na Vimbldonu?!

Autor: Darko Mitrović
subota 12.06.2021.
14:40
Izvor: Sportske.net

Važna odluka je pred njim.

EPA-EFE/DAVE HUNT
EPA-EFE/DAVE HUNT

Povezane vesti

Rafael Nadal nije uspeo da odbrani titulu na Rolan Garosu, pošto je sinoć u epskom meču poražen od Novaka Đokovića sa 3:1 u setovima.

Novak sada ima priliku da se i Nadalu, ali i Federeru približi po broju osvojenih Gren Slem turnira, ukoliko sutra savladala i Cicipasa u finalu, a za to vreme Španac ima novu muku.

Naime, posle sinoćnjeg poraza priznao je da nije sigurno da li će učestvovati na predstojećem Vimbldonu koji počinje već krajem ovog meseca.

"Videćemo šta je sledeće, koji će biti moj sledeći turnir. Ove subote ću biti kod kuće sa porodicom i prijateljima. Pokušaću da se odmorim i fizički i psihički nakon dva intenzivna meseca, u uspešnoj sezoni na šljaci, mada bez postizanja konačnog cilja. Vimbldon je za dve nedelje. Drugačije je nego kada sam imao 25, 26 ili 27 godina, sada imam 35.

Moram da vidim kako ću se oporavljati pre nego što donesem odluku da li ću igrati na Vimbldonu ili ne. Trenutno nisam u mogućnosti da donesem odluku jer nemam ni mentalnu snagu za razmišljanje o tome šta će biti za dve nedelje. Moram sebi da priuštim nekoliko dana odmora i opuštanja'', zaključio je Nadal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke