Bravo Miomire - Meksiko "taličan" za Kecmanovića, Srbinu prva dubl titula u karijeri!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 07.08.2022.
08:30
Izvor: Sportske.net

Čestitke.

 Starsrport/Serbia Open
Starsrport/Serbia Open

Povezane vesti

Srpski teniser Miomir Kecmanović noćas je stigao do svoje prve ATP titule u dubl konkurenciji.

Kecmanović je u paru sa Amerikancem Vilijamom Blambergom osvojio pehar u meksičkom Los Kabosu. Njih dvojica su u finalu "počistili" sa terena Brazilca Marsela Mela i Ravena Klasena iz Južne Afrike za samo 54 minuta trijumfovali rezultatom 6:0, 6:1.

Dominantnom igrom u prvom setu Kecmanović i Blamberg nisu dozvolili protivnicima ni da se upišu na semafor, tako pokazali u kom smeru će ići čitav meč.

Bilo je 4:0 u drugom setu, a onda su Melo i Klasen, posle 10 uzastopno izgubljenih gemova napokon uspeli da sačuvaju svoj servis i osvoje prvi i jedini gem u meču za trofej.

Do kraja meča Kecmanović i Blamberg su rutinski stigli do preostala dva gema i podigli pehar za najbolji dubl u Los Kabosu.

Podsetimo, Kecmanović je u singlu stigao do polufinala, gde je bio poražen od najboljeg igrača na svetu, Rusa Danila Medvedeva, koji je noćas stigao do titule.

Uskoro nas očekuje poslednji grend slem u sezonu, Ju Es open na kojem bi trebalo da nastupi i naš Novak Đoković. AdmiralBet vidi Novaka kao prvog favorita u Njujorku, a kvota na njegov trijumf je 2.50.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke