Cicipas frustriran: "Kirjos je siledžija, to je verovatno bio i u školi"

Autor: Nemanja Janošev
subota 02.07.2022.
23:31
Izvor: Sportske.net

Nije mogao da sakrije svoje emocije.

 EPA-EFE/KIERAN GALVIN
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Povezane vesti

Grčki teniser Stefanos Cicipas rekao je nakon poraza od Nika Kirjosa da je Australijanac za njega siledžija.

Konstantne provokacije na obe strane, nesportski potezi, mešanje publike i nekoliko prekida. Sve to desilo se na teniskom meču, nešto na šta nismo navikli, ali kada se susretnu dva temperamentna profila, onda to ispadne upravo tako.

Nik Kirjos je izašao kao pobednik i bolje se snašao u tim uslovima, koje neretko sam kreira, a ovog puta Cicipas ga je otpužio da je siledžija.

"Bilo je to konstantno maltretiranje... On maltretira protivnike. Verovatno je bio siledžija i u školi. Poseduje veoma zlu stranu", kazao je Cicipas.

Australijanac je u jednom momentu pobesneo i zatražio diskvalifikaciju Cicipasa zbog reakcije Grka kada je snažno i namerno uputio lopticu ka tribinama.

"To je bilo ružno s moje strane. Nikoga nisam pogodio, hvala bogu. Sigurno je da tako nešto više nikada neću ponoviti... Ipak, nešto je stvorilo takvo ponašanje", priznaje Cicipas.

A kako je opravdao to što je namerno smečovao loptu direktno u Kirjosa.

"Njegovo ponašanje mora da prestane. To nije u redu. Neko mora da sedne s njim i porazagovara. Ne mogu samo da stojim sa strane i pretvaram se da sam robot", pojavnio je Cicipas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke