Čudesni Miša Kecmanović izbacio i Beretinija u Indijan Velsu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.03.2022.
21:39
Izvor: Sportske.net

Ovaj momak je sazreo za velika dela!

Beta/AP Photo/Andy Brownbill
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Povezane vesti

Nema Novaka Đokovića na Indijan Velsu, ali zato ga dostojno zamenjuje mladi srpski teniser Miomir Kecmanović!

On je večeras ostvario uspeh karijere, plasirao se u četvrtfinale Indijan Velsa pobedom nad favorizovanim Italijanom Mateom Beretinijem, šestim igračem sveta rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 6:7 /5:7/, 6:4!

Dva i po sata trajala je njihova borba, a Kecmanović će se za ulazak u polufinale boriti sa Amerikancem Tejlorom Fricom koji je takođe u tri seta eliminisao De Minaura rezultatom 3:6, 6:4, 7:6 /7:5/.

Podsetimo, pre Beretinija, Kecmanović je na ovom turniru savladao kvalifikanta Broudija, pa iskusnog Hrvata Marina Čilića, a u trećem kolu i Holanđanina Van de Zandšulpa.

U prv om setu, Kecmanoviuću je bio dovoljan jedan brejk koji je napravio u četvrtom gemu i tu prednost je do kraja seta uspeo da sačuva.

Drugi set je bio potpuno ravnopravan, igralo se gem za gem, a u taj-brejku Beretini je iskoristio prvu set loptu i stigao do izjednačenja.

Nije Kecmanović dozvolio da ga to poremeti, nastavio je sa odličnom igrom i u trećem setu, a najbolji je bio kada je to najvažnije, napravio je brejk u desetom gemu za 6:4 i veliki trijumf našeg tenisera koji je u Indijan Vels stigao kao 61. igrač sveta.

*



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke