Čuveni hrvatski fudbaler bodri Novaka pred finale, dobio je i odgovor!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.07.2022.
15:07
Izvor: Sportske.net

Nole, vreme je.

EPA-EFE/TOLGA AKMEN
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Povezane vesti

U nedelju od 15 časova počinje finale Vimbldona, gde će titulu braniti naš Novak Đoković.

On će se boriti za svoj sedmi trofej na najprestižnijem teniskom turniru, ukupno 21. na grend slem turnirima, a rival će mu biti Nik Kirjos koji nikada do sada nije igrao ni u finalu Vimbldona i koji se ovog leta plasirao u finale posle Nadalovog odustajanja od nastupa u polufinalu zbog povrede trbušnog mišića.

To nikako ne znači da se Australijanac treba potceniti. On dugo nije bio u ovako dobroj formi, osetio je to na svojoj koži i naš Filip Krajinović koga je Kirjos ubedljivo savladao u uvodnom delu ovog turnira.

Takođe, Kirjos je neko i ko ume da isprovocira protivnika, da ga psihološki poremeti, baš kao pre nekoliko dana protiv Cicipasa koji je bio besan zbog Kirjosovog ponašanja tokom meča.

A dok čekamo sutrašnje finale, Đokoviću je juče stigla poruka podrške i od hrvatskog fudbalskog reprezentativca, bivšeg člana Liverpula, a sada Zenita, Dejana Lovrena.

''Bravo, Nole! Sad po broj 21'', napisao je Lovren.

''Hvala, brate'', odgovorio mu je Nole.

U AdmiralBet-u imate već bogatu ponudu za ovaj meč, a s obzirom da je Nole u četvrtfinalu i polufinalu lošije počinjao mečeve i dozvoljavao rivalima da povedu, možda je interesantno probati sa novim Đokovićevim preokretom - da Kirjos osvoji prvi set, a da Nole osvoji titulu. Kvota u AdmiralBet-u za tu igru je izvanrednih 5.20.

Screenshot/Instagram/djokernole

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke