Da li je Novak ovo zaslužio? Italijan nije birao reči

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 23.09.2021.
10:15
Izvor: Sportske.net

Antipatija na vrhuncu.

Beta/AP Photo/John Minchillo
Beta/AP Photo/John Minchillo

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izazvao je burnu reakciju nekadašnjeg italijanskog igrača Nikole Pjentrađelija, koji mu očigledno nije oprostio igru protiv Danila Medvedeva u finalu US opena.

Đoković je pre 10-ak dana imao priliku da kompletira sva četiri Grend slema ove sezone, ali u finalu nije ličio na sebe i zasluženo je poražen.

Novakov poraz uzdrmao je 88-godišnjeg Italijana, koji je bacio akcenat na Srbinovu finansijsku moć, koja nije bila u srazmeri sa igrom 12. septembra u Njujorku.

"Krajem pedesetih i početkom šezdesetih godina sam osvojio 44 turnira, od čega četiri puta Rolan Garos. Sa nagradama koje sam ja dobijao nisam mogao da kupim čak ni mali stan. Teniseri danas za osvojen Grend slem dobiju dva i po miliona dolara. E tu se ja naljutim. Đoković ima na primer 500 miliona dolara u banci i dalje izađe i igra finale pod stresom? Da li se šalimo? Trenutna situacija je da je tenis igra nerava za milijardere. Igrači su postali ratne mašine. Od čega su oni pod stresom – od brojanja novca? Kad čujem da su u depresiji, iznerviram se. Najbolji od Velike trojke za mene je Federer, on je sa druge planete", naveo je nekadašnji teniser.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Thursday, 23.09.2021
15:22

Sve ispravno rekao. Jos treba da ih zalimo kada izgube jer su tuzni i odbaceni. Bravo zabovog italijana.