Dan pred finale u Melburnu, stigla podrška Novaku Đokoviću - iz Slovačke!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.01.2022.
21:59
Izvor: Sportske.net

Objasnio suštinu.

 EPA-EFE/DIEGO FEDELE
EPA-EFE/DIEGO FEDELE

Povezane vesti

Sutra će se u Melburnu odigrati finale Australijan opena, a s obzirom da tamošnje vlasti nisu dozvolile najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću ulazak u zemlju, za titulu će se boriti Danil Medvedev iz Rusije i Španac Rafael Nadal.

Dan uoči ovog finala pojavio se zanimljiv intervju nekadašnjeg slovačkog tenisera Dominika Hrbatija koji je pružio podršku Novaku u ovoj situaciji, a njegove reči preneo je i američki ''Tennis World USA''.

''Novak Đoković je od velike trojke poslednji dospeo u centar pažnje, kada su Rodžer Federer i Rafael Nadal već bili na vrhuncu. Svet tenisa je podeljen između Rodžera i Rafinih navijača. Odjednom je stigao igrač koji je počeo da ruši sve njihove rekorde.

On je preuzeo tron, ali ne i navijače Federera i Nadala. Ne zaboravite da Đoković dolazi iz Srbije, što je još jedan mali hendikep. Na kraju krajeva, Nole se često suprotstavlja i njegove ideje se ne sviđaju svima.

Federer i Nadal imaju sasvim drugačiji pristup. Često izbegavaju da se izjasne po osetljivim pitanjima. Đoković je mešavina Džona Mekinroa i Janika Noa'', izjavio je Hrbati.

Na kraju je otkrio još neke, za mnoge nepoznate detalje.

''Uvek sam se lepo zabavljao sa njim, on je ljubazan i lagodan momak.

Od velike trojke, Novak je daleko najpopularniji u očima drugih igrača. Uvek se trudio da pomogne slabije rangiranim igračima i zaista su mu zahvalni'', naglasio je Hrbati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke