Đere optimista: "Nole u neverovatnoj formi, a i mi smo bili odlični"

Autor: Filip Rodic
sreda 22.11.2023.
13:45
Izvor: Sportske.net

Ne obaziru se na protivnika.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srpski teniser Laslo Đere rekao je danas da očekuje težak duel protiv Velike Britanije u četvrtfinalu Dejvis kupa, ali da su svi igrači spremni i motivisani za dobar rezultat.

"Očekuje nas težak duel. Ne znamo ko će od njih izaći na teren, ali to nam je manje važno. Fokusirani smo na našu igru i želimo da pružimo maksimum u tom duelu. Znam da ćemo to i uraditi. Atmosfera u timu je dobra, svi smo pozitivni i nadamo se uspehu", rekao je Đere, preneo je Teniski savez Srbije. 

 Teniseri Srbije igraju u četvrtak od 16 časova u Malagi protiv Velike Britanije u četvrtfinalu Dejvis kupa. Đere je rekao da su mladi igrači spremni i motivisani.

"Svi smo došli sa istom motivacijom u Malagu. Želimo da pružimo maksimum, a tu je i Nole, u neverovatnoj formi, imao je sjajnu godinu. I ja sam imao dobru godinu, kao i Lajović i Kecmanović i Međedović, tako da mislim da smo svi spremni", naveo je on.

Finska se već plasirala u polufinale pobedom protiv branioca titule Kanade i igraće protiv pobednika duela Češke i Australije. Bolji iz duela Srbije i Velike Britanije igraće protiv pobednika meča Italije i Holandije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke