Đere razmišljao da li uopšte da dođe na Rolan Garos: "Da mi je neko rekao..."

Autor: Nemanja Janošev
petak 27.05.2022.
00:15
Izvor: Sportske.net

Ponosan je na sebe.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Srpski teniser Laslo Đere rekao je nakon eliminacije u drugom kolu Rolan Garosa od Danila Medvedeva da je sa povredom doputovao u Francusku.

Đere je odigrao solidan meč, imao svoje šanse protiv ruskog igrača, ali je ipak poražen maksimalnim rezultatom. No, srpski teniser ne očajava. Štaviše, zadovoljan je učinjenim u Bulonjskoj šumi zbog činjenice da je imao problema sa povredom.

"Imam manju rupturu u aduktoru, razmišljao sam da li uopšte da dođem. Posle dva seta, ne pamtim da sam bio gore fizički. Nije se odmah protumačila tako povreda, prvo su mislili da je kost upaljena. I jeste, ali zbog rupture. Da mi je neko rekao pre osam dana da ću stići do drugog kola i da odigram meč od početka do kraja, bio bih srećan. Sama povreda je počela da mi smeta tek u trećem setu, ali nisam mnogo trenirao i verovatno sam se zato tako osećao u trećem setu, što nije uobičajeno za mene", rekao je Đere novinarima, a preneo "Sport klub".

Podsećamo, Medvedev je s ovim trijumfom sebi zakazao još jedan meč sa srpskim teniserom, a prekoputa mreže će u trećem kolu imati Miomira Kecmanovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke