Direktor Australijan opena: ''Novak provodi slobodno vreme sa svojom porodicom''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.01.2022.
08:37
Izvor: Sportske.net

Kreg Tajli se hvali uspešnom organizacijom turnira, iako na njemu nema najboljeg na svetu.

EPA-EFE/DIEGO FEDELE
EPA-EFE/DIEGO FEDELE

Povezane vesti

Australijan open se polako približava svojoj završnici, danas smo dobili i prvi četvrtfinalni par, uz eliminaciju jednog od glavnih favorita, Aleksandra Zvereva.

Nažalost, najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću je na brutalan način oduzeto pravo i da učestvuje na turniru i da brani prošle godine osvojenu titulu, kao i da pokuša da obori rekord po broju Gren Slem trofeja.

Jedan od aktera te melburnške blamaže bio je i direktor Australijan opena Kreg Tajli koji je uveravao da Novak može da učestvuje, ali tako nisu mislile australijske vlasti koje su posle dvonedeljne torture deportovale Đokovića iz zemlje.

Novak je sada na neplaniranom odmoru, pokušava da se oporavi od svega što su mu Australijanci priredili, a Tajli je u jednom TV uključenju sa Australijan opena za tamošnje medije između ostalog otkrio da se i posle svega čuo sa Novakom.

''Da, razgovarao sam sa Novakom, baš kao što sam to učinio i ovde. Trenutno provodi svoje slobodno vreme mirno sa porodicom. Mi smo fokusirani na sedmi dan na Australijan openu. Pokušaćemo da nastavimo sa dobrom organizacijom, nekoliko Australijanaca je prošlo u drugu nedelju u dublu. Obratićemo pažnju na druge internacionalne igrače takođe, za nedelju dana dobićemo šampione. Nakon toga ćemo moći da kažemo da je Australijan open bio uspešan'', rekao je Tajli.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke