Direktor Majamija o Novaku - da li je uopšte imalo šanse?

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 10.03.2022.
10:15
Izvor: Sportske.net

Nećemo ga gledati ovog meseca.

EPA-EFE/DIEGO FEDELE
EPA-EFE/DIEGO FEDELE

Povezane vesti

Od srede uveče je i definitivno poznato da Novak Đoković neće igrati na predstojećoj američkoj turneji i turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, a nakon svega oglasio se i direktor turnira na Floridi Džejms Blejk, koji je od početka bio svestan kompleksnosti situacije.

Đoković će definitivno morati da se okrene turniru na šljaci, koji startuje narednog meseca, a direktor Majamija Džejms Blejk kao da je naslutio da do skoro najboljeg tenisera sveta nećemo gledati u Americi.

"Od početka nam je bilo jasno da učešće Novaka Đokovića na Majami openu zavisi isključivo od njegovog ranog dolaska u SAD, a bilo je jasno da je tako nešto na dugom štapu. Srećom, imamo neverovatno jaku i talentovanu grupu igrača koja učestvuje, tako da se nadamo da ćemo imati sjajan turnir", naveo je je on.

Kris Vidmajer, portparol Američke teniske federacije (USTA), izjavio je da organizatori takmičenja u Indijan Velsu i Majamiju nemaju drugi komentar osim da su se ovi turnir rukovodili uputstvima vlade u vezi sa pandemijom koronavirusa.

Veruje se da će Novak početi ponovo da igra u aprilu, na Mastersu u Monte Karlu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke