Dirljiva božićna poruka Jelene Đoković...

Autor: Darko Mitrović
petak 07.01.2022.
10:30
Izvor: Sportske.net

Supruga Novaka Đokovića oglasila se na Božić koji je za nju i njenu porodicu potpuno drugačiji od svih dosadašnjih.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Prosto je neverovatno kroz šta ovih prazničnih dana prolazi Novak Đoković samo zbog želje da ponovo zaigra u Melburnu i odbrani prošle godine osvojenu titulu.

Već treći dan je zatočen u takozvanom aerodromskom hotelu u predrgađu Melburna, a zapravo zatvoru, pa čak i britanski ''Dejli Mejl'' danas u svom tekstu primećuje da taj objekat mnogi porede sa ''komorom za mučenje''.

U takvim okolnostima Novak i njegova porodica dočekuju Božić, prisilno razdvojeni, pa je božićna poruka Novakove supruge Jelene danas prožeta različitim emocijama, snažnijim nego ikada ranije.

''Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva.

Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu.

Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila'', napisala je Jelena na društvenim mrežama.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke