Đoković čestitao Zverevu i podsetio ko je najzaslužniji za njegov povratak

Autor: Beta Beta
nedelja 18.11.2018.
23:46
Izvor: Beta

Srpski teniser rekao da je Aleksandar Zverev zaslužio pobedu u finalu Završnog mastersa i zahvalio svom timu na rezultatima koje je ostvario u godini na izmaku.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je posle večerašnjeg poraza od Aleksandra Zvereva u finalu Završnog masters turnira u sezoni da je Nemac zaslužio pobedu i izrazio nadu da će još mnogo godina učestvovati na turniru Londonu.

"Čestitam Zverevu na pobedi. Zaista je odigrao mnogo bolje nego u grupnoj fazi i zaslužio je da pobedi. Iako je mlad, do sada je uspeo da napravi veliku karijeru i čestitam mu na tome", rekao je Đoković u Londonu.

Đoković je večeras u finalu Završnog masters turnira u sezoni izgubio od Zvereva u dva seta, 4:6 i 3:6.

"Kada smo već kod toga ko je mlad, a ko nije... Nadam se da ću ovde igrati još mnogo godina. Kako bi se to desilo, moram da imam odličan tim. Oni su zaslužni što sam došao do ovde. Nadam se da ću u istom ritmu da nastavim i naredne godine", rekao je Đoković.

On će godinu završiti na prvom mestu ATP rang-liste i pored poraza u finalu, a poseban pozdrav imao je za navijače.

"Hvala što pratite tenis 11 meseci godišnje. Vi činite da mi uživamo na terenu, a nadam se da ste vi danas uživali", rekao je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Monday, 19.11.2018
10:15

Zadnje tri je izgubio od Cicipasa, Hacanova i Zvereva. To nesto govori.

avatar
mrancic
Monday, 19.11.2018
09:03

Smena generacija koju će još par godina usporavati Novak i možda Nadal i Del Potro.Zverev je bio dobar ali ne bi pobedio da Novaka nije stigao umor.Neobično loš dan za njega.