Đoković: "Sve ide u dobrom pravcu"

Autor: Beta Beta
sreda 31.05.2017.
23:06
Izvor: Beta

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je zadovoljan igrom na Otvorenom prvenstvu Francuske i da ga ohrabruje to što igra sve bolje.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Novak Đoković se plasirao u treće kolo Rolan Garosa, pošto je u tri seta pobedio Žoaa Sousu iz Portugala.

"Sve ide u dobrom pravcu. Nastup je bio zadovoljavajuć, igra mi se poboljšava iz dana u dan. Siguran sam da će se sve dovesti u red", rekao je Đoković novinarima u Parizu.

Naredni protivnik biće mu Argentinac Dijego Švarcman.

"Švarcman je jedan od najeksplozivnijih i najbržih igrača. Igra izuzetno dobro na šljaci, pobeđivao je nekoliko dobrih igrača. Isto tako ima nedostatke u igri i slabosti koje ću pokušati da napadnem", kazao je Đoković.

Drugi teniser sveta je govorio o odnosu sa novim trenerom Andreom Agasijem. On je rekao da uživa u svakom trenutku provedenom sa njim.

"Nemam nikakva očekivanja, niti mu namećem kako bih voleo da se on ponaša za vreme mog meča. On je samostalan čovek, tačno zna kako treba da se ponaša. Energija za ova dva meča je bila sjajna", naveo je Đoković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Thursday, 01.06.2017
09:09

Ajde Nole srecno. Mada iskreno za ova prva dva protivnika ti nije ni bio potreban trener a kamo li Agasi, Agasi treba da zasija tamo kada se igra protiv Nadala, Wawrinke, Kirjosa, Marija...a ova prva dva kola veruj mi i ja bih ti davao extra energiju iz boxa :)

avatar
Burazer
Wednesday, 31.05.2017
23:16

Ajde Djole, ne daj se.