"Đoker" Nole o "Džokeru": "Ponos Srbije"

Autor: Filip Rodic
utorak 30.05.2023.
09:15
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski sportisti današnjice, a možda i svih vremena Nikola Jokić i Novak Đoković prikazuju uzajamno poštovanje u svkaoj prilici.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Novak Đoković koristi svaku priliku da isprati srpske klubove, reprezentacije i individualce na velikim takmičenjima i da im od srca čestita na velikim uspesima, te da pruži podršku.

Ovog proleća je aktuelan Nikola Jokić, koji je sa Denver Nagetsima dogurao do NBA finala.

Đoković je posle lagano završenog posla u prvom kolu sa Aleksandrom Kovačevićem gostovao na Tenis čenel televiziji, gde su se dotakli drugog najpoznatijeg Srbina na svetu. Novak je na isntagramu potpisan "Đoker", a Jokiću je nadimak "Džoker", oboma nadenuto zbog šaljivog karaktera i načina izgovora na engleskom.

 "'Sombor šafl'. Gledao sam na Instagramu NBA lige, postavili su neke od njegovih šuteva koje je izveo sa jedne noge u padu, preko Entonija Dejvisa i Lebrona. To je neverovatno. On je MVP za mene sigurno'', rekao je Đoković.


Novinari su zatim upitali Đokovića da li može da skoči više od Jokića.

"Ne. Mislim da niko ne može da uradi to što on sad radi. On je definitivno najbolji košarkaš na svetu. Navijam za njega, on je neverovatan, ponos Srbije. Svi smo ponosni na njega. Nadamo se da će osvojiti svoj prvi prsten", zaključio je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke