Đoković najomraženiji teniser na društvenim mrežama

Autor: Filip Rodic
petak 26.05.2023.
18:00
Izvor: Sportske.net

I pored toga je mentalno prejak da bi ga slomilo.

Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©
Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Organizatori Otvorenog prvenstva Francuske odlučili su da značajnu ulogu povere veštačkoj inteligenciji, koja će imati zadatak da sistematski proverava sve što korisnici pišu kako na zvaničnom profilu Parisian slema, tako i na individualnim nalozima teniserki i teniserki.

Uzimajući u obzir ATP, prema nedavnom istraživanju, Novak Đoković je teniser koji je dobio najveći broj negativnih tvitova, sa odnosom od skoro 1:5 (15%).

Na Fejsbuku je taj procenat bio 11%. Sledi Stefanos Cicipas sa 15% negativnih komentara na Tviteru i 7% negativnih reakcija na Fejsbuku. Iza Srbina i Grka slede Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Kasper Rud i Kameron Nori.

Od teniserki Arina Sabalenka je dobila najveći broj negativnih tvitova, isti odnos kao kod Đokovića 1:5 (15%). Na Fejsbuku je taj procenat bio 5%. Sledi Elena Ribakina, sa 10% negativnih komentara na Tviteru i 4% negativnih reakcija na Fejsbuku.

Organizatori Otvorenog prvenstva Francuske odlučili su da značajnu ulogu povere veštačkoj inteligenciji, koja će imati zadatak da sistematski proverava sve što korisnici pišu kako na zvaničnom profilu takmičenja, tako i na individualnim nalozima teniserki i teniserki.

Veštačka inteligencija će cenzurisati negativne komentare po društvenim mrežama, zarad zaštite mentalnog zdravlja igrača. Akcija koja filtrira uvredljive komentare na Instagramu, Fejsbuku, Tviteru i Tik Toku analizom tekstova koje su korisnici predložili za manje od 290 milisekundi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.