Đoković mističan po pitanju narednog perioda: "Ne znam da li ću igrati!"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 13.09.2021.
09:41
Izvor: Sportske.net

U magli.

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je posle poraza od Danila Medvedeva u finalu US opena da je njegova bliska budućnost neodređena.

Srpski igrač je juče bio veoma emotivan posle poraza od drugog igrača sveta u Njujorku što mu je uskratilo priliku da osvoji kalendarski slem, a ujedno i dođe do 21. grend slema u karijeri i osami se na večnoj listi svetskog tenisa.

Đoković je plakao u završnici susreta i posle njega, publika je bila na njegovoj strani kao nikada pre i svetski as želeo je samo da ostane u tom trenutku.

"Da budem iskren, nemam plan za dalje. Baš nikakav. Ne znam da li ću i gde igrati. U ovom trenutku, moj um je jedino ovde u Njujorku", naveo je Đoković na pitanje o planovima u bliskoj budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 13.09.2021
11:30

Šta god da odlučiš - ti si već važan deo istorije svetskog sporta, jedan od najboljih sportista ikad. Nadam se da ćeš još igrati i uživati u tenisu, pa čak i da to ne donese nove GS titule, da ćeš pružiti publici priliku da bar još 6 godina uživa u tvom tenisu. A, doneće to i još titula...