Đoković: "Ovo je bolje od najboljeg!"

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 21.02.2022.
20:52
Izvor: Sportske.net

Novak oduševljen povratkom na teren.

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Novak Đoković je bio oduševljen pobedom po povratku na teren, u prvom kolu turunira u Dubaiju naš teniser je slavio protiv Italijana Lorenca Muzetija.

Novak se obratio navijačima srećan posle pobede nakon svega što je prošao od početka godine.

"Dobro veče, hvala vam što ste me ovako dočekali. Mogu da budem zadovoljan pobedom u dva seta, bilo je momenata kada sam igrao jako dobro, ali i loših momenata. Drago mi je da sam pobedio ovako talentovanog igrača. Ovo je vrlo lepo iskustvo za mene", počeo je Đoković.

Onda se osvrnuo na faktore koji su uticali na njega u ovom meču.

"Vetar je duvao izuzetno jako i pravio dosta smetnji, ali moram da budem zadovoljan posle pauze od tri meseca malo sam izgubio ritam, ali sam uspeo da pronađem pravi servis u odlučujućim momentima", rekao je Đoković

Nije mu bilo lako u proteklom periodu, ali se vratio na teren u svom stilu.

"Ovo je sport koji mnogo volim, imam strast prema njemu, on mi je ljubav i posao. Shvatam ga ozbiljno i pokušavam da izvučem najbolje iz sebe, posle svega što sam prošao jako sam zadovoljan", srećan je naš as.

Na kraju je govorio i o publici, koja ga je očarala.

"Moram da pohvalim navijače, koji su bili sjajni danas. Bilo je neizvesno kako će me publika dočekati, ali ovo je bolje od najboljih očekivanja. Nisam znao kako će ljudi reagovati, hvala im od srca", blistao je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke